WarHammer 40,000: Dawn of War (Ultimate Collection)

ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 206198

THQ 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: WarHammer 40,000: Dawn of War (Ultimate Collection) [PC DVD]


A csomag tartalmazza a WarHammer 40,000: Dawn of War (Game of the Year Edition) játékot, a WarHammer 40,000 Dawn of War: Winter Assault, a WarHammer 40,000 Dawn of War: Dark Crusade, a WarHammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm datadisceket, valamint a WarHammer 40,000: Dawn of War 2 játékot, a WarHammer 40,000 Dawn of War 2: Chaos Rising, és a WarHammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution datadisceket.

WarHammer 40,000: Dawn of War (Game of the Year Edition

A káosz furcsa tette után, ami jelentős mértékben érintette az emberiséget már eltelt több, mint 10.000 év. Az egész galaxisban tüzek égnek, amik mészárlásokhoz szolgáltatnak fényt, az ősi ellenséggel való harcok során. A seregek egyetlen célt tartanak szem előtt: elpusztítani az ellenséget!

A játék fejlesztői, a Relic Entertainment megalkották a legsikeresebb háborús PC játékot. Kooperatív akcióban más játékosokkal együtt átveheted az uralmat a négy faj bármelyike felett, és ember ember ellen harcolhattok. A hited, a képességeid és a helyes stratégia döntheti el ki lesz a galaxis ura.


 • 2 - 6 játékos multiplayer LAN - on vagy Interneten
 • 4 különböző faj, mindegyikük saját technológiákkal és stratégiával
 • részletesen kidolgozott csaták
  A Game of the Year Edition tartalma:
 • Multiplayer pályák
 • Gyűjtői artbook
  WarHammer 40,000 Dawn of War: Winter Assault

  A datadisc története egy elképzelhetetlen erejű és hatalmú úrhajó körül forog, amit a Marson készítettek el, és az erős Császárság megtestesítője. Aki megszerzi a hatalmat a bárka felett, automatikusan megszerzi a pusztítás, a védelem és az irányítás erejét is. A Chaos egységei a saját képükre szeretnék formálni, az Orkok el akarják pusztítani, míg az Eldarok ignorálják, a saját arrogáns módjukon.

  A singleplayer kampány több választási lehetőséget is kínál, amik alapján aztán folytatódik a történeti vonal és kiderül, hogy a rossz vagy a jó oldalára álltál…


 • Csatlakozz új fajjal, a Császári gárdával, a harcokhoz
 • Terjeszd a romlás az új egységekkel
 • Teljesen új singleplayer kampány
 • Brutális animációk
 • Online harcok, eddig nem látott szinteken
  WarHammer 40,000 Dawn of War: Dark Crusade

  Mélyen a Kronus központi sivataga alatt egy koponyákkal szegélyezett folyosójú labirintus található, ahonnan a Necronok ősi gonoszsága ered. Valamikor régen ezek a sírhelyek még egy hatalmas temető utcái voltak. A Necronok áldozatainak csontjai találtak itt végső nyughelyre. Millió évvel később a hely elhagyatottá vált. Befedte a homok és a kövek. Úgy tűnt, már nem is fog életre kelni. Ám a friss ásatások felébresztették az alvó gonoszt miáltal a halhatatlanok újra fenyegetést jelentenek a világ számára.


 • Két új faj - Tau és Necron - saját egyedi képességekkel
 • Új singleplayer kampány
 • Hét játszható faj
 • Non lineáris játékmenet
 • Alkoss és irányíts egy legyőzhetetlen sereget
 • Hódítsd meg az egész világot
 • Alakítsd kedved szerint a parancsnokod kinézetét
 • Rántsd le a leplet a sötét bolygó titkairól
  WarHammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm

  A Soulstorm kiegészítő is a WarHammer 40,000 már ismert világába játszódik. Sötét, futurisztikus, fantasy környezetben, ahol állandó harcok folynak a katonák és az ellenség hordái között. A harcba már játékosok milliói bekapcsolódtak a világ minden tájáról.

  A harmadik datadisc a sci - fi RTS játékhoz a Soulstorm címet kapta. Elsősorban a harcokba frissen bekapcsolódott Kauvara naprendszer egyik bolygón zajló eseményekkel foglalkozik. A naprendszer 31 területből áll, tovább osztva négy bolygóra és három holdra. A játék bevezetésében a galaxis szélén egy vihar tombol, ami képes elszakítani a világúr egy részét a többitől, így akadályozva meg a fénysebesség feletti utazást, de éppen ez az a jelenség, ami idevonzotta mind a kilenc fajt.

  A WarHammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm önálló cím, ami két teljesen új sereget is bemutat, beleértve a gonosz Eldarokat is, így nem lesz gond kiválasztani melyik fajt is szeretnéd képviselni a kilenc rendelkezésedre álló közül. A már eddig megismert egységek mellett most először találkozhatsz légi egységekkel is. Új multiplayer jelvények és online harcok adnak új értelmet a játéknak.


  WarHammer 40,000: Dawn of War 2:

  Aurelia szubszektorban a 41. évszázadot írják, és minden bolygó a hatalmas méretű háborúra készül. Az egyes bolygókon, amik ebben a szektorban találhatók egymás közt az ősi fajok harcolnak. A harc nem csak a területért és az erőforrásokért folyik, hanem az egyes nemzetek sorsáért.

  A WarHammer 40,000: Dawn of War 2 – ben újraéled a WarHammer 40,000 sci-fi világa, ahol a fő hangsúly a gyors RTS akciókon van. Élvezd a kegyetlen harcokat, amelyekben az ellenségeidet közelről és távolról is irthatod. Vezesd az újoncokat, és képezd ki őket a galaxis legfélelmetesebb veteránjaivá.


 • Brutális akciók és taktika - Vesd bele magad az akció közepébe, hogy a saját bőrödön érezhesd a kegyetlen férfias harc következményeit. Sebesítsd meg halálosan az ellenfeled, érvényesítsd a saját taktikádat a dinamikus környezetben, amelyben az elpusztítható tárgyak jó szolgálatot tehetnek
 • Non lineáris singleplayer kampány - Vedd át egy kiválasztott faj egységének vezetését, és játszd végig a faj történetét. A harcok során a katonák egyre több tapasztalatra és képességre tesznek szert
 • Kooperatív multiplayer - a singleplayer kampányt egy barátoddal együtt is végigjátszhatod, bármikor, bármilyen játékállástól
 • Új generációs RTS engine - a Relic saját Essence Engine 2.0 motorja filmszerű felvételek készítését teszi lehetővé, részletes grafika és különleges effektek
  WarHammer 40,000 Dawn of War 2: Chaos Rising

  A WarHammer 40,000: Dawn of War 2 datadiscje az új singleplayer kampány mellett kooperatív multiplayer lehetőségeket is magával hoz. Rengeteg új felszerelést is tartogat a játékos számára, tárgyakat, fegyvereket és természetesen magasabb elérhető szintet is. Megjelent továbbá egy új játszható frakció a Chaos Space Marines, akik a Blood Ravenek seregeinek legnagyobb ellenségei, sőt a történet is körülöttük forog.

  Amíg az eredeti játékban a karakteredet az első szinttől a tizenkettedikig edzhetted, addig a Chaos Risingban már a harmincadikig is fejlesztheted azt. Használhatod hát az eredeti játék mentéseit, és importálhatod a már kiképzett egységeidet, megtartva azok tapasztalatát és képességeiket, de elvesztve a felszereléseiket, amiket újra meg kell szerezned.


  WarHammer 40,000 Dawn of War 2: Retribution

  A második önállóan is futtatható datadisc a kiváló RTS – hez a WarHammer 40,000: Dawn of War 2 világából, ami a Dawn of War 2: Chaos Rising történései után játszódik. Most először választhatsz a karakterednek fajt singleplayer módban. Készülj fel az epikus történetre, ami sok titokra magyarázatot ad a Dawn of War világából.

  A Chaos Rising történései után már eltelt egy évtized, de a szektorban még mindig forró a helyzet. Annak ellenére, hogy Ulkair, a sötét démon és a Fekete légiója már legyőzött, az Aurelia szubszektor bolygói még mindig nem képesek megszabadulni a háborúktól és a vérontástól. Gabriel Angelos kapitány Blood Ravensből eretnekséget fedezett fel a hierarchia legmagasabb szintjén, és ezért jutalmul Azariah Kyras mester árulónak kiáltotta ki őt. Gabriel elhatározta, hogy több bajtársa vérét nem hajlandó áldozni és elrejtőzött. A rejtekhelyén szövetségeseket toboroz maga mellé, akikkel együtt majd szembe fog szállni a Chaossal.

  A szektor felett még mindig földönkívüli veszély leselkedik. Az imperiális gárda még mindig az elvadult korábbi tyranid invázió maradékaival küzd, miközben az orkok a szélső zónákat veszélyeztetik. Az eldark időről időre kiugranak az árnyékból, és félelemkeltő hadjáratokra indulnak.

  Az impérium az utolsókat rúgja. A bátor igyekezet a hatalom visszaszerzésére egész regimentek odavezénylését vonja maga után, hogy a helyi bolygók felett újra megszerezhesse az imperiális gárda a felügyeletet. Az egységek nagy része már bevetésre került a Tajfun Primarison – a világban, amelynek dzsungelei már nem egy földönkívülinek nyújtottak menedéket. A harc azonban lassan halad előre. Az impérium a szektor és a lakosság számára ezúttal végleges megoldást készített elő: minden világ elpusztításra ítéltetett az Exterminát lángja által, ami minden életformát végérvényesen elpusztít.


 • A hat frakció bármelyikével végigjátszható kampány
 • Pusztítsd el az ellenségeid online vagy helyi hálózaton
 • Fejleszd a hőseidet, és tégy elérhetővé új egységeket
 • WarHammer 40,000: Dawn of War (Ultimate Collection)
  katalógusba hozzáadva: 2012.05.23.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: WarHammer 40,000: Dawn of War (Ultimate Collection)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok