WarHawk + BT JABRA 135 headset

ÚJ TERMÉK
8.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 26812

Sony angol verzió

LEÍRÁS: WarHawk + BT JABRA 135 headset [PS3]


A jövő háborúi online fognak zajlani, és a jövő a Warhawk érkezésével kezdődik. A játék egy háborús, katonai akcióvilágba visz, ami kifejezetten több játékos számára készült. Csak azok a csapatok maradhatnak életben, amelyekben a legkeményebb, legrátermettebb és legelszántabb harcosok vannak.

A játék kizárólag PlayStation 3 platformra jelent meg. A Warhawk az egész világról alakít csapatokat a játékosokból, akik egymás ellen fognak harcolni a jól szervezett csapatokban elő hangos támogatással. Indulj el egyedül a harcok világában, vagy csatlakozz egy csapathoz, és harcolj a különböző módok valamelyikében. Team DeathMatch módban az ellenfél katonáit kell semlegesítened, Zone módban támadnod kell vagy Capture The Flag módban tökéletes pontossággal kell elérned a célpontot. Harcolhatsz gyalogosan, tankból, katonai terepjáróból vagy a Warhawk fedélzetéről, állandó akcióban lesz részed. Válj Te is az elit online közösség tagjává, és hozzáférhetsz az áttekinthető statisztikákhoz, toplistákhoz, az elért eredményekhez, badgekhez.

A háborús zóna felett a Warhawkkal repülhetsz, célba veheted az ellenséget a rakétákkal az élet halál harc közben. Élvezheted a hatalmas tankok megdöbbentő erejét, az ellenséges állások támadása közben. A nehéz stacionárius ágyúk tárát teljesen kiürítheted, a támadó gyalogság ellen bevetheted a katonai terepjárókat, amik különféle fegyverekkel vannak felszerelve a rakétáktól kezdve a lángszórón keresztül egészen a föld – levegő rakétákig. Harcolj a levegőben, a földön vagy járműből, egy dolgot jegyezz meg! Valaki mindig vadászik Rád.

Őrült tűzzel fogod fedezni a barátaidat, amíg ők az életüket kockáztatva próbálják megszerezni az ellenség zászlaját ezzel bevéve a területüket. Hatalmas háború földön és levegőben, elpusztított városokban hatalmas elhagyott szigeteken. Több száz négyzetkilométernyi interaktív harctér garantálja, hogy nem lesz részed két egyforma csatában. HD grafikatámogatás, teljes online játék, amit csak a PS3 tud biztosítani.

Az instrukciók kiosztását és a csapat koordinálását nagyban megkönnyíti a mikrofonos JABRA 135 bluetooth fejhallgató, ami a játékkal együtt kapható. Lehetővé teszi a hangos kommunikációt és a csapattagok koordinálását, rendkívül egyszerűen használható és az elemek akár 8 óra működést garantálnak.


WarHawk + BT JABRA 135 headset
katalógusba hozzáadva: 2007.09.29.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: WarHawk + BT JABRA 135 headset

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok