WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
13.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 434493
Nintendo

WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Mikrojáték őrület érkezik a Nintendo Switchre!

Wario ismét szerencsét próbál a videojátékokkal, de ezúttal tényleg mindent belerak - szó szerint! Segíts neki és barátainak megtalálni a kiutat a mikrojátékok mikrovilágából több mint 200 őrült játék sikerével.

Induljon el egyedül vagy barátaival több mint 200 gyors és kiszámíthatatlan mikrojátékban, amelyek villámgyorsan mögöttetek lesznek, és ráadásul őrülten szórakoztatóak. Abban az időben, amikor jelenlegi, kissé megrémült vállalkozása nem igazán sikerül, Wario -nak a hagyományos stílusát (és az illatát is) kell használnia, hogy mindent helyrehozzon. Hogyan? Különféle mikrojátékokkal játszva! Sok mikrojáték várja Önt és barátait!

Játszon egyedül vagy egy barátjával! Megpróbálhat együtt játszani egy konzolon vagy egy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Először irányíthatja Wariát a barátaival a saját rendetlen játékukban. Használja ki kifejezetten hülye képességeiket, és uralja az egyes mikrojátékokat. Ebben a játékban az egyes karakterek keverése és összekapcsolása a legjobb szórakozáshoz vezet!


Értékelések WarioWare: Get It Together! [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.