WarioWare: Get It Together! Nintendo SWITCH

+ Ajándék: WarioWare: Get It Together! kľúčenka ár 2.090 Ft, WarioWare: Get It Together! nálepky ár 2.090 Ft, WarioWare: Get It Together! plagát ár 2.090 Ft
Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
Termék kódja: 432312
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 14.090 Ft-ért

WarioWare: Get It Together! [NSW]

Mikrojáték őrület érkezik a Nintendo Switchre!

Wario ismét szerencsét próbál a videojátékokkal, de ezúttal tényleg mindent belerak - szó szerint! Segíts neki és barátainak megtalálni a kiutat a mikrojátékok mikrovilágából több mint 200 őrült játék sikerével.

Induljon el egyedül vagy barátaival több mint 200 gyors és kiszámíthatatlan mikrojátékban, amelyek villámgyorsan mögöttetek lesznek, és ráadásul őrülten szórakoztatóak. Abban az időben, amikor jelenlegi, kissé megrémült vállalkozása nem igazán sikerül, Wario -nak a hagyományos stílusát (és az illatát is) kell használnia, hogy mindent helyrehozzon. Hogyan? Különféle mikrojátékokkal játszva!

Sok mikrojáték várja Önt és barátait!

Játszon egyedül vagy egy barátjával! Megpróbálhat együtt játszani egy konzolon vagy egy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Először irányíthatja Wariát a barátaival a saját rendetlen játékukban. Használja ki kifejezetten hülye képességeiket, és uralja az egyes mikrojátékokat. Ebben a játékban az egyes karakterek keverése és összekapcsolása a legjobb szórakozáshoz vezet!




Értékelések WarioWare: Get It Together!

Nincs vélemény a termékről.