Warriors Orochi

SZINTÉN ELÉRHETŐ Warriors Orochi - PC DVD
ÚJ TERMÉK
11.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 21153

KOEI 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Warriors Orochi [XBOX 360]

A Warriors Orochi-ban a KOEI egyesíti a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors játékait, egy különleges, rajongók számára feledhetetlen epizód erejéig.

 • Ez a játék a 15. századi Japánban játszódik. Számtalan karakterek közül választhatunk, és őket lehet igazi történelmi csatákba vinni. A játék külső nézetes, rpg. Minden egyes karakternek van saját története, s minél többet játszunk, annál több bontakozik ki.

 • A karakterek némelyike valódi hősök voltak a maguk korában, például Mijamoto Muszasi, aki költő, zen buddhista és kiváló kardforgató hírében állt. A karakterek rendelkeznek egy segítővel is, akik a csaták közben igyekeznek a hősünket minél jobban védelmezni, és segíteni a csaták befejezésében. Egyben ha megfelelő pillanatban nyomjuk le a speciális gombot, akkor a hősünkkel halálos párt alkotva kaszabolhatjuk le az ellenséget.

 • A játék nagyon kötődik a japán kultúrához, a játékban is kitűnik, hogy a harcosok úgy mozognak, ahogyan az igazi szamurájok harcoltak. Ha egy ellenséget likvidálunk, akkor egy erős kard lendítéssel letörlik a vért a kardról, sőt meg is adják a tiszteletet az elesett bajtársaknak.

 • Minél több csatát vívunk meg győztesen, annál erősebb lesz a karakterünk, a segítők is kapnak bónuszokat a harcban véghez vitt hőstetteikért. A játék rengeteg embert vonultat fel, s így visszahozza a csatamezők hangulatát. Például, amikor egymagunk végzünk egy nagyobb csapat katonával, az élve maradottak fejvesztve menekülnek előlünk. A pályák elég változatosak, Japán egész területén találhatóak. Lehetnek sík füves puszták, vagy kiégett várkastélyok.

 • A játék érdekességei közé tartozik még az is, hogy a karakterünk a küldetések során pénzhez is hozzájut. Így a fegyverünket (ami lehet katana (ősi japán kard), lándzsa, muskéta, vagy egyszerű legyező) lehet szerkeszteni, tökéletesíteni amíg meg nem kapjuk a legerősebbet.

 • Warriors Orochi
  katalógusba hozzáadva: 2007.08.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Warriors Orochi

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok