Watch_Dogs (Complete Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Watch_Dogs (Complete Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 387002
UbisoftEN szinkron

Watch_Dogs (Complete Edition) [PS4]

A Complete edition tartalmazza a Watch_Dogs játékot és a Season Pass-t az összes kiegészítővel.



Elegendő egy ujjmozdulat, és kapcsolatba léphetünk barátainkkal, megvásároljuk a legfrissebb vívmányokat és eszközöket, kiderítjük, mi történik a világban. Viszont, ugyanezzel az egyszerű mozdulattal hozunk létre egy folyamatosan növekvő árnyékot is. Minden egyes csatlakozással digitális lábnyomot hagyunk, amely követi minden mozdulatunkat és mérföldkövünket, mindent, hogy mi tetszik nekünk, és mi nem. De nem csak emberekről van szó. Manapság a fővárosok összeköttetésben állnak egymással. Bonyolult operációs rendszer figyeli és ellenőrzi a városi infrastruktúrákat.

A Watch_Dogs játékban ezt a rendszert központi operációs rendszernek hívják (ctOS), és képes irányítani a város minden egyes technológiáját, és kulcsfontosságú információkat tárol a város minden egyes lakójáról.

A briliáns hacker és ex-bűnöző, Aiden Pearce karakterébe bújhatunk, akinek bűnözői múltja egy erőszakos családi tragédiához vezetett. Most pedig azokat vadásszuk le, akik ártottak a családunknak. Minden minket körülvevő embert megfigyelhetünk a városi hálózatra kapcsolódó dolgok manipulációjával. Hozzáférhetünk a mindenütt jelenlévő biztonsági kamerák felvételeihez, letölthetünk személyes adatokat a cél megtalálása érdekében, kezelhetjük a közlekedési lámpákat, hogy megállíthassuk ellenfeleinket... és még sok más.

Használd fegyverként Chicago városát, és állj bosszút saját stílusodban.



  • A Watch_Dogs játék egy teljesen szimulált élő városban játszódik, ahol okostelefonunknak hála ellenőrzésünk alatt tarthatjuk a város infrastruktúráját valós időben. Ejtsd csapdába ellenségeid egy tömeges autóbalesetben a közlekedési lámpák manipulációjával. Állítsd meg a vonatot, hogy elmenekülj a hatóságok elől. Bármit fegyverünkké tehetünk, ami csatlakozik a városi ctSO-hoz.
  • Több, mint 65-féle járműt vezethetünk, és egy hatalmas város tele küldetésekkel vár arra, hogy felfedezzük.
  • A Disrupt egy teljesen új engine, melyet a Watch_Dogs játék számára fejlesztettek. Továbbfejlesztett folyamatok, fejlett grafika, fejlett vizuális effektek és hihetetlenül valós játékélmény jellemzik. A Disrupt lehetővé teszi, hogy döntéseinkkel befolyásoljuk a történet, a város és az emberek életének alakulását.





  • Értékelések Watch_Dogs (Complete Edition)

    Nincs vélemény a termékről.