Werewolf The Apocalypse: Earthblood Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Werewolf The Apocalypse: Earthblood - PC DVDWerewolf The Apocalypse: Earthblood - PS5Werewolf The Apocalypse: Earthblood - Xbox Series X|SWerewolf The Apocalypse: Earthblood - XBOX ONE
Bruttó ár
16.190 Ft
Nettó ár: 12.748 Ft
 
Termék kódja: 413984
NACONEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 12.490 Ft-ért

Werewolf The Apocalypse: Earthblood [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Werewolf: The Apocalypse - Earthblock előrendelésével ajándékokat is kap egyedi bunda, Ahroun szimbólum és Cahal a száműzött egy ruha formájában. Egyedülálló élmény, brutális harcokkal és misztikus kalandokkal teli, a híres hősjáték ihlette. Te vagy Cahal, a hatalmas Garou, aki úgy döntött, hogy száműzetésbe megy, miután pusztító cselekedete elkerülte a kezét. Farkassá válhat, Crinosban pedig egy hatalmas vadállat. El kell sajátítania ezt a három formát - az ember, a farkas és a crinosok erejét -, és meg kell büntetnie azokat, akik dacolnak Gaiával, az Anyatermészettel. Ugyanakkor te vagy a legnagyobb ellenséged: ha nem tudod uralni a dühödet, az újra tönkretehet ... Minden formának megvannak a maga előnyei: a farkas észrevétlenül besurranhat, Cahal mint ember kölcsönhatásba léphet más emberekkel, a vérfarkas pedig felszabadíthatja haragját és darabokra tépheti az ellenséget. Ez a harag a legnagyobb vagyonod és egyben a legnagyobb gyengeséged ... A megváltás és a vér törekvésében Cahal kulcsszerepet fog játszani a Wara-t - a bolygót pusztító pusztító szellem - Gara és Endron, egy hatalmas olajvállalat közötti hatalmas háborúban.

Értékelések Werewolf The Apocalypse: Earthblood

Nincs vélemény a termékről.