Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - PS4Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - Xbox Series X|SHot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - XBOX ONEHot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - NSW
Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 419499
MilestoneEN szinkron

Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) [PS5]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tiszta öröm a versenyzésnek! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrült pályákat és versenyezz a legizgalmasabb versenyeken! Vezesse álmainak autóit! A legcsodálatosabb, leggyorsabb és legegyedibb kisteherautók és hihetetlenül erős autók várnak rád. Üljön le egy sor jármű volánjába, saját személyiségével és stílusával, különböző jellemzőivel és ritkaságszintjével. Itt van a Hot Wheels világának legjobbja! Mutassa meg, hogy Ön a legjobb, és kinyitja a prémium autókat és különleges cikkeket, és a kozmetikai szerkesztőnek köszönhetően egyedülálló remekművé alakíthatja autóját. Versenyezz, ahogy mindenki követne téged! Készüljön fel a tiszta örömre, és mutassa meg lovaglási képességeit! Drift, mint egy profi, töltse fel a gyorsulást, és ugorjon át a hurkokon, hogy legyőzze az időt, az ellenfelet és magát a gravitációt! Mersz kihívni? Boom, jackpot: versenyezz egymás mellett egy barátoddal, osztott képernyős, 2 játékosos módban, vagy akár 12 játékossal nézz szembe online a globális versenyeken. Minél nehezebb a kihívás, annál híresebb a diadal! Engedje szabadjára kreativitását! Hatalmas tematikus tanfolyamok készek izgalmas mérkőzések megrendezésére. Érezd jól magad a pályán és a pályán kívül is ezekkel a csodálatosan részletes és interaktív környezetekkel, ahol minden elem el tudja játszani a részét, és valódi része lehet a pályádnak! Akár a saját szobájában is megépítheti a versenypályát, és testre szabhatja a helyet az utazása során megtalált bútorokkal és tárgyakkal. És egy rendkívül hatékony szerkesztőnek köszönhetően a legőrültebb számok létrehozása könnyebb, mint valaha! Forgassa el és húzza a pályák ikonikus narancssárga darabjait, és hozzon létre egy egyedi dizájnt, majd adjon hozzá egy speciális gázpedált, hurokokat, akadályokat és exkluzív interaktív elemeket, és építse fel versenyparadicsomát. Ossza meg alkotásait a világgal, vagy élvezze a más játékosok által készített őrült számokat. Ideje elkezdeni a mulatságot! A Hot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition) a következőket tartalmazza: Teljes játék Hot Wheels Unleashed. A Steelbook Hot Wheels szabadon engedve. Bone Shaker modell csodálatos exkluzív spray-vel. Hot Wheels Season Pass Vol. 1 tartalmaz 15 járművet, 25 kozmetikumot, 4 pályát és 1 tematikus kiterjesztést. Kétoldalas hajtogatott poszter Hot Wheels Unleashed.

Értékelések Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition)

Nincs vélemény a termékről.