Ori and the Will of the Wisps [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 408263
Microsoft

Ori and the Will of the Wisps [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, közepes karcolások nélkül 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A legendás Ori and the Blind Forest kalandjátéknak, amely több, mint 50 díjat és jelölést gyűjtött be, érkezik a rég várt folytatása: Ori and the Will of the Wisps. Vágj bele egy teljesen új kalandba a hatalmas egzotikus világban, ahol Ori valódi sorsának nyomában járva felfedezhetsz számos szörnyű ellenséget és kihívást jelentő rejtvényt. Vezesd Orit útján, amely számos kimondhatatlan veszélyt rejt - használd az új szellemfegyvereket, varázslatokat és támadásokat. Ori új képességeinek feltöltéséhez használd az új fragmentek rendszerét és alakítsd játékstílusod. Boss-ok óriási méretben – harcolj hatalmas ellenségekkel és élj át izgalmas meneküléseket. Új karakterek – kérj segítséget az új karakterektől, akik segíteni fognak Ori titokzatos sorsának leleplezésében. 2 új izgalmas mód. Spirit Trials: Kerülj a legjobb játékosok ranglétrájának élére egyedülálló küldetések időre történő teljesítése révén a játék során! Spirit Shrines: nézz szembe az ellenséges erők egyre növekvő hullámaival, és szerezz jutalmakat!

Értékelések Ori and the Will of the Wisps [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.