Wings of Prey (Collector's Edition)

ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 29536

 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Wings of Prey (Collector's Edition) [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Wings of Prey játékot, a Wings of Luftwaffe datadiscet és egy posztert.

Wings of Prey
A konzolok sikeres II. világháborús légi szimulátora, az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey után PC – re is megérkezett a Wings of Prey javított verziója.

A konzolokkal ellentétben a játék realisztikusabb lett, amit értékelni fognak a virtuális pilóták. A játék jelleg megmaradt, hiszen a fő cél a szórakoztatás, így a kevésbé tapasztalt pilótáknak sem kell aggódniuk. Számukra külön árkádabb jellegű részt is építettek a játékba tutorialok garmadával.

A valósághoz való közelítés mellett a PC verzió egy sor javítást és grafikai fejlesztést is tartogat. Minden repülőgép legalább tízszer részletesebben van kidolgozva, mint a konzolos verziókban. Ezen kívól a PC – k teljesítménye lehetővé teszi a környezet és az épületek teljes lerombolását.

Csak úgy, mint a konzolokon ebben a változatban is a II. világháború legismertebb csatáiban fogsz részt venni, mint a sztálingrádi, a korsuni, a szicíliai, a berlini vagy a Nagy – Britannia – i csata. 40 repülőgép közül válogathatsz, a legismertebbek közül: Spitfire, Mustang, Messerschmitt, stb.

Javult a multiplayer is, ahol most már akár 32 játékos is összeállhat, és már zajló csatába is be lehet kapcsolódni.

Wings of Luftwaffe
A datadisc lehetőséget ad Németország, Belgium, Szovjetunió, Anglia és Szicília feletti csatákban részt venni. Mind a 10 küldetést lehet single- és multiplayer módban is játszani, akár négyen is egyszerre kooperatív módban. A datadisc új repülőket is hoz magával, köztük a Ju 88 A-4 – t és a P-39N-0 – t a többi 44 modell mellett az eredeti játékból.

A játék Internetes aktiválást igényel.

Wings of Prey (Collector's Edition)
katalógusba hozzáadva: 2011.06.23.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Wings of Prey (Collector's Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok