The Wolf Among Us: A Telltale Games Series Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Wolf Among Us: A Telltale Games Series - PS4The Wolf Among Us: A Telltale Games Series - XBOX ONEThe Wolf Among Us: A Telltale Games Series - PS3
Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
Termék kódja: 348404
TelltaleEN szinkron

The Wolf Among Us: A Telltale Games Series [XBOX 360]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Wolf Among Us egy sor öt epizód sorozat, a hamis képregények sorozat (DC Comics / Vertigo) szerint. Ez gyakran erõszakos, érett és durva thriller, ahol a karakterek és mitikus lények, a hagyományok és legendák valós és létezik a világban. Ahogy Bigby Wolf, nagy, gonosz farkas emberi formában, azt találjuk, hogy a brutális, véres gyilkosság csak egy kis ízelítõt, hogy mi történhet a játék sorozat, ahol a minden döntés óriási következményei vannak. A csapat, amely a The Walking Dead-t, a 2012-es játékot hozta. Szerint a Fables képregény sorozat, amely megnyerte az Eisner-díjat. Érett és bátor látvány a mesék meséirõl. Játssz Bigby Wolf, ha a legfélelmetesebb szörny Fables, most Sheriff Fabletownu és védelmezõje, akik használják vadászni. Ahhoz, hogy megszerezze a körülötte lévõ emberek bizalmát, meg kell ragadnia az állatot magában, Nem úgy, ahogy döntesz, hogyan befolyásolja a történeted, de amikor eldöntöd. Adja ki az elsõ képregény kiadásának eseményei elõtt, tehát nem kell ismernie a karaktereket vagy a játékvilágot, hogy élvezhesse a játékot!

Értékelések The Wolf Among Us: A Telltale Games Series

Nincs vélemény a termékről.