Wolfenstein (Alternative History Pack)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Wolfenstein (Alternative History Pack) - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
11.108 Ft
10.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Várólistára tesz
Termék kódja: 412420

Bethesda18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: Wolfenstein (Alternative History Pack) [PS4]


The Wolfenstein Alt History kollekció a játékosokat egy epikus kalandra hívja a hátborzongató alternatív történelembe, ahol a nácik világuralomra törtek. Lőjj, szúrj és tisztítsd meg az utat a nácik sorain keresztül négy elismert játékban a Wolfenstein szériából – Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The old Blood, Wolfenstein II: The new Collossus és Wolfenstein: Youngblood.
Wolfenstein: The New Order
Wolfstein: The New Order ismét életre kelti a sorozatot, amely az FPS játékzsáner megalapítója. 1960-t írunk, a nácik megnyerték a 2. világháborút. B. J. Blazkowicz háborús hősre vár az a teljesíthetetlen feladat, hogy a náci rezsim ellen ellentámadást indítson. Intenzív filmes élménynek örülnek, hihetetlen id Software id Tech 5 enginnel renderel.
Wolfenstein igazán izgalmas európai misszióra küldi Önt, ahol az a feladata, hogy náci háborús gépezeteket győzzön le.


 • Intenzív első személyű harcok, ahol hatalmas náci robottal, emberfeletti szuperkatonával és elit gyalogossal harcol - mindez lenyűgöző grafikus minőségben az id Tech 5 enginnek köszönhetően.
 • Eredeti lélegzetelállító Wolfenstein játékelemek, melyek hegyi autós üldözéseket, vz alatti felfedező utakat, játékosok által vezérel náci harci berendezéseket és sok mást tartalmaznak. Mindez úgy kombinálva, hogy a játék izgalmas és kalandos akciójátékot nyújt.
 • Az ultrafejlett náci technológia arzenálja - törjön be titkos kutatási létesítményekbe és őrzött fegyverraktárakba, fejlessze pusztító eszközeit.
 • A kalandos autós üldözések extra izgalmas játékélményt nyújt.
  Wolfenstein 2: The New Colossus
  A Wolfenstein 2: The New Colossus az elismert lövöldözős játék, a Wolfenstein: New Order joggal várt folytatása a MachineGames műhelyéből. Izgalmas kaland várja a játékosokat a nácik által uralt Amerikában. Közdj meg a nácikkal olyan ikonikus helyszíneken, mint pl. Roswell városkája, Új-Mexikó, New Orleans vagy a háború utáni Manhattan.

  Amerika, 1961. A náci hadvezér ellen elkövetett merénylet rövid ideig tartó győzelemnek bizonyult. A "Terror-Billy"- ként ismert BJ Blazkowicz, az ellenállás tagjaként a náci birodalom csapása és az emberiség utolsó reménye bőrébe bújva neked van egyedül bátorságod és képességed valamint fegyvereid a második amerikai forradalom kirobbantásához.


 • Szabadítsd fel Amerikát a náci elnyomás alól
 • Alkoss csapatot a barátaiddal és játékostársaiddal, mint Anya, Caroline, Bombate, Set és a többiek
 • Pusztító fegyverek és a jövő technikája
  Wolfenstein: The Old Blood
  Wolfenstein: The Old Blood önállóan játszható játék, a Wolfenstein:The New Order-hez tartozó bővített változat. A nyolc fejezeten át tartó kaland, két összefüggő történettel izgalmas akciót kínál, tökéletes történetet és intenzív harcot az első személyű harcokat. Fegyverkezzen fel új fegyverekkel, gránátvetős Kampfpistole-val, ismétlőpuskával, mint B.J. Blazkowicz háborús harcos, próbálkozzon meg a háborús nácikat megállításával.
  1946-t írunk, amikor a nácikat a második világháború győzelmétől már csak egy hajszál választja el. B.J. Blazkowicz a szövetségesek győzelme érdekében kétrészes misszióra indul Bajorországba.Az első részben, melynek címe Rudi Jäger and the Den of Wolves (Rudi Jäger és a farkasok odúja) - BJ Blazkowicz megpróbál betörni a Wolfenstein kastélyba, és ellopni Deathshead tábornok titkos bázisának koordinátáit, eközben pedig egy megszállott börtönigazgatóval kerül szembe. A második, The Dark Secrets of Helga Von Schabbs (Helga Von Schabbs sötét titkai) nevet viselő részben hősünket a koordináták utáni hajsza Wulfburg városába vezeti, ahol egy megszállott náci régész titokzatos leleteket tár fel, melyek egy gonosz, ősi erő elszabadulásával fenyegetnek.


 • A nácik által inspirált fegyvereknek köszönhetően - mint a gránátvetős Kampfistole, ismétlőpuska - intenzív élményben lesz része. Növelje jártasságát a javítások segítségével az ellenség gyors, kegyetlen likvidálása érdekében.
 • Fedezze fel a német vidéki városok helyszíneit, a hatalmas völgyek felvonóit és hídjait, a kísérteties katakombákat - majd térjen vissza a legendás Wolfenstein kastélyba. Egy új képességnek köszönhetően két kezébe ragadott vascső segítségével falmászó képességgel rendelkezik.
 • Harcoljon a szuperkatonák légiói, elit rohamosztagok, drónok, és a leggonoszabb és legrettenetesebb náci teremtményei ellen.
  Wolfenstein: Youngblood
  A Wolfenstein: Youngblood játék egy új kooperatív élmény. A történet 1980-ban játszódik, 19 évvel azután, hogy BJ Blazkowicz begyújtotta a második amerikai forradalom lángjait. A Wolfenstein: Youngblood bemutatja a Blazkowicz család következő generációját, akik a nácik ellen harcolnak.

  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

 • Wolfenstein (Alternative History Pack)
  katalógusba hozzáadva: 2020.10.10.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: Wolfenstein (Alternative History Pack)

  Nincs vélemény a termékről.