World War Z: Aftermath Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ World War Z: Aftermath - PS5World War Z: Aftermath - XBOX ONE
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
Termék kódja: 434284
FocusEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

World War Z: Aftermath [PS4]

A Sabre dinamikus Swarm Engine-jének új generációjával hajtott World War Z: Aftermath megfordítja a túlélésért folytatott harcunkat az élőhalottak ellen. Csatlakozz akár három barátodhoz, vagy játssz egyedül mesterséges intelligencia által vezérelt csapattársaiddal a ragadozó zombik hordái ellen intenzív történetepizódokban új helyeken, amelyeket zombik pusztítanak szerte a világon: Rómában, a Vatikánban és az orosz Kamcsatka-félszigeten.

A háborús világ új csatái:

Foglald el a Vatikánt egy epikus római összecsapás során, és csatlakozz a túlélőkhöz a hófödte orosz Kamcsatka-félszigeten vadonatúj történeti küldetésekben. Játssz új és ismerős karakterekként, és harcolj az élőhalottakkal egy brutális új kontaktrendszerben, pusztítsd el a zombikat egyedi markolatokkal, két fegyverrel egyszerre, például kaszával és húsvágóval. Kerüld el az új élőholtak támadásait, beleértve a húsevő patkányrajokat, amelyek teljes káoszba sodorják csapatod!

Zombik új generációja:

Játssz csodálatos felbontásban 4K | 60 FPS. Tapasztald meg az egyre erősebb zombik végtelen hullámait az új Horde Mode XL-ben, amely több száz zombival többet jelenít meg a képernyőn, mint korábban lehetséges volt. A Horde Mode XL egy ingyenes frissítés részeként jelenik meg a PC megjelenést követően.

Kifinomult fejlesztés és új perspektíva:

Élvezd az izgalmas új perspektívát a lenyűgöző első személyű nézet móddal, amely először jelent meg az Aftermathban. Fejleszd ki a nyolc egyedi osztályt – Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster és a vadonatúj Vanguard osztály – mindegyik saját játékstílussal rendelkezik. Szabd testre fegyvereid, teljesíts minden kihívást, és hajts végre új napi küldetéseket speciális módosítókkal, amelyekért bónusz jutalmakat kapsz!




Értékelések World War Z: Aftermath

Nincs vélemény a termékről.