World of Tanks

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 203498

Deep 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: World of Tanks [PC DVD]


A World of Tanks egy csapat MMORPG, ami a XX. század háborúiból merít ihletet. Merülj el az epikus tankcsatákban más játékosokkal az oldaladon az acélmonstrumokban, hogy Te lehess a tankok világának ura.

A fejlett járműfejlesztési rendszer lehetővé teszi a technika és a fegyverek kipróbálását. Függetlenül attól, hogy az ellenfeled kimerítése a célod gyors, könnyű, fordulékony tankokkal vagy a teljes megsemmisítés a nehéz technikával minden típus halálos lehet, ha egy igazi ász irányítja őket.

A győzelemhez azonban több kell, mint jó parancsnoknak lenni. A World of Tanksban minden a csapatmunkáról szól. A győzelem csak együttes erővel érhető el, amikor mindenki tisztában van a harctéren rá eső feladattal.


 • A tankod nem csak egy lánctalpas fém doboz, hanem egy elő, fejlődő teremtmény. A harcok során megszerezett tapasztalatok és kreditek segítenek új fejlesztéseket létrehozni
 • hatalmas tank flották, több, mint 150 jármű áll rendelkezésedre, amiket a németek, a szovjetek és az amerikaiak gyártottak 1930 és 1850 között
 • 15 vs 15 PvP tankcsaták, világtérkép, amin klánok százai vívnak véget nem erő globális háborút
  A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.

 • World of Tanks
  katalógusba hozzáadva: 2012.01.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: World of Tanks

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok