World of Tanks: Roll Out (Collector’s Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ World of Tanks: Roll Out (Collector’s Edition) - PC DVDWorld of Tanks: Roll Out (Collector’s Edition) - PS4
Bruttó ár
41.890 Ft
Nettó ár: 32.984 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 386400
Wargaming.netEN szinkron

World of Tanks: Roll Out (Collector’s Edition) [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A World of Tanks egy MMORPG csapat, amely a 20. század háborúiról szól. Csöppent az epikus tartály csatákba más acél szörnyeteg játékosok mellett, hogy a tankok ellen irányítsák a világot! A fejlett jármûjavítási és -fejlesztési rendszer lehetõvé teszi, hogy teszteljük a játékban lévõ jármûveket és fegyvereket. Függetlenül attól, hogy kimerült az ellenfél gyors és mozgékony könnyû tankok, mély áttörést az ellenséges vonalak univerzális közepes tankok, erõszak alkalmazása nehéz tartályok megszüntetésére ellenséges erõk, vagy legyen egy erõs mesterlövész segítségével nagy hatótávolságú tüzérség, minden egység típusa halálos és hatékony, ha A tartály egy igazi ász parancsot ad. De a gyõzelemhez többet kell tenned, mint egy nagy tankparancsnok. A World of Tanks-ban ez a csapatmunka. A gyõzelem csak a csapat tagjai közös erõfeszítéseinek köszönhetõen érhetõ el, mindegyiknek saját szerepe van a csatatéren. A hírvivõje nem csak egy ónedény - élõ, fejlõdõ lény, és vele kell kezelni. A küzdelem során szerzett tapasztalatok és kreditek lehetõvé teszik a kutatások fejlesztését és fejlesztéseit. A hatalmas flotta tartályok elérhetõ több mint 150 jármû kifejlesztett és gyártott Németország, a Szovjetunió és az Egyesült Államok között 1930-1950. 15-vs-15 PvP tartály csaták és a világ térképe, ahol több száz klán vezetõ soha véget nem érõ globális háború. A tankok világa: Roll Out (Collector's Edition) tartalmazza: Limited Edition (5000db világszerte). Reprodukálja a Tiger 131 tankot akcióban (1:32 skála, mérete körülbelül 20cm x 28cm x 18cm). Tartálytervek. Artbook (96 oldal). Fekete egér. Kulcsos alakú kulcslyuk. Litográfia. DLC értéke több mint 45 euró. Hitelességi igazolás a számozással. Prémium csomagolás. A játékhoz internetkapcsolat és aktív Xbox Live Gold elõfizetés szükséges! A World of Tanks játék nincs benne. A játék szabadon elérhetõ az Xbox áruházban.

Értékelések World of Tanks: Roll Out (Collector’s Edition)

Nincs vélemény a termékről.