World of WarCraft: Legion PC DVD

Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 345242
BlizzardEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Battle.net rendszerben történő aktivációt igényel!

World of WarCraft: Legion [PC DVD]

345242 345250


Sargeras sírja ismét megnyílt, Burning Legion démonjait ismét kiengedték Azeroth világába. Azok teljes és rémisztő ereje egy célra összpontosul, a sötét titán Azerothba való megidézésére. Sikerült visszatérésének módját biztosítani. A csapat legyőzése után Ön Azeroth utolsó reménye, használhat értékes tárgyakat, keresheti Broken Islesen a titánok maradványait, ellenállhat a Burning Legion démonjainak. Fegyverkezzen fel. A veszély közvetlen.

Demon Hunterként szerezzen zsákmányt. Fokozott mozgékonyság és természetfeletti érzékek. Demon Hunter szükség esetén a tiltott erőit fel tudja használni, és alakot tud változtatni. Használja Havoc specializációit és iktasson ki mindenkit, akit az útjába állnak. A Vengeance specializációja lehetővé teszi a legerősebb démonoknak ellenállni, melyek az útjába állnak. Demon Huntra ereje vakságában összpontosul. Mágikusan erős látásának köszönhetően képes ellenségeit még a rejtekhelyeik mögött is.

Ereklyék - használjon elképzelhetetlen erejű fegyvereket. Csak a legfelkészültebb veteránok használhatnak a Burning Legion ellen legendás ereklyéket. A legendás fegyverek Önnel együtt erősödnek. Kiválaszthatja képesséseit, kinézetét és hangját. Hozzon létre egy ereklyét elképzelései szerint, vezesse harcba frakcióját.
Fedezze fel Broken Islest - Harcoljon a démoninvázió epicentruma ellen. A Broken Isles világa ókori csodákban gazdag. Fedezze fel a sűrű erdőket, hatalmas erdőhátakat, night elf városokat, ókori civilizációkat. Különféle veszélyek fenyegetik Önt, mint pl. a Burning Legion démonjai.
Class Hall - a veszély legyőzésére saját Class Hallt szerezhet, amely foglalkozásához mérten egyedi.
Hősök és antagonisták - Találkozzon több híres Warcraft karakterrel, mellyel segíteni fogja a Burning Legion legyőzését. Találkozzon olyan karakterekkel, mint Gul´Dan, Maiev Shadowsong, Anduin Wrynn, Genn Greymane, Khadgar, Sylvanas Windrunner, Illidan Stormrage stb.
............. és még több: A max. elért szintek száma 110, új raidek, új bossok, új PvP rendszer stb.

A játék Internetkapcsolatot és a Battle.net rendszer aktivációját igényli!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratok

Értékelések World of WarCraft: Legion

Nincs vélemény a termékről.