51 Worldwide Games [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 415491
Nintendo

51 Worldwide Games [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Játssz, és fedezz fel 51 társasjátékot, asztali játékot és mást egy csomagban - Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics. Ez a változatos gyűjtemény magában foglal különböző műfajú játékokat az egész világból, az olyan közismert játékoktól, mint a sakk, egészen a nemzetközi sikerű játékokig, mint a Mankala, amely már nagyon régóta létezik. A stratégiai játékosok otthon fogják érezni magukat az olyan játékokban, mint a Four-in-a-row vagy Renegade, míg azok, akik a reflexeik tesztelését részesítik előnyben, élvezhetik az olyan játékokat, mint a Slot Cars és Toy Boxing. A Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics egy eklektikus játékgyűjtemény, amelyet játszhat és felfedezhet Nintendo Switch konzolján.
  • Élvezze az 51 asztali és más játékból álló gyűjteményt a Nintendo Switch konzolja kényelméből.
  • Játsszon kedvenc játékaival, vagy fedezzen fel, és tanuljon meg újakat játszani.
  • Játsszon egyedül vagy barátaival lokálisan, vagy online játékmódban akár mégy játékos számára. Elérhető lesz az ingyenes kiegészítő szoftver, amely lehetővé teszi a játékos számára a lokális multiplayer játékot valakivel, aki szintén birtokolja a teljes játékot.
    Az Online multiplayer mód Nintendo Switch Online előfizetést igényel!
    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


  • Értékelések 51 Worldwide Games [NSW] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.