Worms Battlegrounds Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Worms Battlegrounds - PS4
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 237252
TeamEN szinkron

Worms Battlegrounds [XBOX ONE]

237252

A Worms Battlegrounds a Worms sorozat eddigi legterjedelmesebb és legjobb játéka, több kukaccal, nagyobb térképekkel, dinamikus vízzel, több fegyverrel és lehetőséggel, mint azelőtt! A Worms Battlegrounds csodás 3D vizualizációja magas felbontásban, azonban megőrzi a klasszikus 2D játszhatóságot, amelyet mindenki jól ismer és szeret! Fényeffektusokkal, új beépített szociális funkciókkal, melyeknek köszönhetően kommunikálhat a játékos közösséggel, az új és érdekes singleplayer és multiplayer mód igazi next gen Worms játékélményt biztosítanak! Egyerűen mindent megtalál itt, amit a Worms rajongók kívánhatnak, valamint ideális hely az új játékosok elindulásához!

  • Worms Battlegrounds összekovácsolja a családot és a barátokat, hogy együtt tökéletesebbé váljanak, uralják a világot!
  • Játsszon barátaival és további Worms Battlegrounds játékosokkal, alkossanak csapatot. Válasszon nevet csapatának, tervezze meg jelét, nevezzen ki játékosokat vezérré és parancsnokká!
  • Több mint 200 individuális lehetőség a kukacok módosítására, 4 javított osztály, 65 fegyver és eszköz, beleértve 10 hihetetlenül szórakoztató új tárgyat!

Értékelések Worms Battlegrounds

Nincs vélemény a termékről.