Worms: Open Warfare + Worms: Open Warfare 2 (Double Pack)

ÚJ TERMÉK
5.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40806

THQ 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Worms: Open Warfare + Worms: Open Warfare 2 (Double Pack) [PSP]


A csomag tartalmazza a Worms: Open Warfare és a Worms: Open Warfare 2 játékokat.

Worms: Open Warfare
Az ünnepelt kis kukacok végre megérkeztek a zsebkonzolra is. A PSP változat alapjait a PC változat második része adja, több helyszínnel és 3D háttérrel. Minden más változatlan marad – a fegyverek, a megjelenés, a hangok, az opciók és a mesterséges intelligencia is. Csalogató lehetőség a négyjátékos multiplayer is, akár WiFin akár egy konzolon.
A grafika nem teljes 3D, hanem 3D háttér kombinációja 2D előtérrel. Az eredmény tehát egy 2,5D hibrid, amiben a 2D kukacok mozognak. A játékmenet, mint azt eddig már megszokhattuk kiváló és rendkívül szórakoztató.
A tradicionális designt a klasszikus fegyverek remekül kiegészítik, beleértve a Super Bárányt, a Banán bombát, hiszen ezek nélkül egyszerűen nem lehet :) Különböző helyszínek adnak helyet a harcoknak – erdő, téli táj, Egyiptom, víz, világűr, stb.
A legnagyobb újdonság talán a WiFi multiplayer. Akár 4 játékos is játszhat egymás ellen egyszerre. Bár ez a megoldás megköveteli, hogy minden egyes konzolon meglegyen a játék egy példánya. A játék azonban „Hotseat“ módban két játékos számára lehetővé teszi a játékot akkor is, ha csak az egyik konzolon fut a játék példánya. A másik konzol az adott pályát a másikról letölti.

Worms: Open Warfare 2
A kukacok harcának folytatása a handhelden. Most a klasszikus játékmenet és az új fegyverek mellett egyéb singleplayer módok – Rope Race, Fort, Puzzle, Campaign, Fireing Rage – is helyet kaptak. Ezek kiegészítésére szolgálnak az Interneten vagy a helyi hálózaton játszható új multiplayer módok.
Az online támogatás keretein belül olyan finomságok is megtalálhatók, mint a rendszeresen frissített statisztikák, ranglisták a hivatalos weboldalon. A játék egy komplex editort is tartalmaz, ami nem csak a pályák szerkesztését és elkészítését, de zászlók, sírkövek és győzelmi táncok elkészítését is lehetővé teszi.
 • Új játékmódok
 • Helyi és online multiplayer
 • 11 új fegyver
 • 6 új helyszín
 • Pálya szerkesztő

 • Worms: Open Warfare + Worms: Open Warfare 2 (Double Pack)
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.04.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Worms: Open Warfare + Worms: Open Warfare 2 (Double Pack)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok