NHL 21 CZ [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Használt
13.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 413050

Electronic12 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: NHL 21 CZ [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)


Az EA SPORTS NHL 21 csak a legkreatívabb, legötletesebb és legbátrabb játékosokat ünnepli. Indulj el a hírnév felé a kibővített Be A Pro módban, és válj a legjobb játékosok egyikévé!
Játékmenet és vizuális megjelenítés
A játékmenet az NHL 21-ben most gyorsabb, intelligensebb és alapjában véve vonzóbb. Az innovatív mozgásképességnek és a koronggal vagy nélküle történő munka alapvető fejlesztéseinek köszönhetően a játékosoknak most több lehetősége van arra, hogy átvegyék az irányítást a mérkőzés folyása felett, és, hogy az ellenfélre kényszerítse saját játékstílusát.
World of Chel
A World of Chel-ben most több van annál, hogy csak beugorjunk egy mérkőzésbe és szólóban játszunk, vagy barátainkkal erőinket egyesítve küzdjünk a győzelemért és a jutalmakért. Az NHL 21 ez alkalommal bemutatja az értékelt szezonokat, amelyekben mind a négy módban versenyezhetünk a jutalmakért, és a részvételért az új EASHL klubdöntőben.
Be A Pro
A teljesen átdolgozott Be A Pro mód lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld, milyen egy NHL játékos élete úgy a jégen, mint azon kívül is. Tégy jó benyomást a klub vezetőségére, kerül be korábban a draft-ba, és indulj el a hírnévhez vezető úton. Ismerd meg a jövőt a Be a Pro-val az NHL 21 játékban.
HUT
A HUT egy játékmód az NHL 21-ben, amelyben létrehozhatjuk saját keretünket az NHL jelenlegi, korábbi és legendás játékosaiból, és online játszhatunk velük. Hozd létre csapatodat, gyűjtsd be a jutalmakat, és tedd a legjobbá csapatodat! Ebben az évben egy új változat érkezik a HUT RUSH, a HUT egyszerűsített változata, amelyben a játékosok gyorsabban léphetnek be a mérkőzésekbe, gyorsabban érhetnek el sikereket és oldhatnak fel jutalmakat.
További játékmódok
 • Gyors játék - válaszd ki a csapatod, és ugorj rögtön az kació közepébe az ellenfél ellen, melyet a játék irányít, vagy akár a barátod, aki melletted ül.
 • Büntetőpárbaj mód - Válaszd ki a legjobb ütőket, és játssz a játék ellen vagy online játékosok ellen az 5 sikeres próbálkozásig tartó sorozatban.
 • Champions Hockey League - Játssz feltörekvő tehetségként a Champions Hockey League-ben és urald a tornát, amelyben Európa legjobb jégkorong csapatai találkoznak.
 • Online Versus - Játssz értékelt és nem értékelt mérkőzéseket más játékosok ellen az egész világból, és lépj előre a világrangsorban.
 • Edzés mód - Koncentrálj a jégen az alapokra, akár egyedül, vagy csoportosan, vagy egye teljes értékű edzésen a taktika és a csapat játékstílusának elsajátításához.
 • Szervezés - A Szervezés mód a szezon egyik csúcspontjának élményét kínálja - az átigazolási időszak lezárását. Ismerd meg az átigazolási időszak nyomását, a közelgő határidők szorítását az aktuális híreken keresztül arról, hogy te és más csapatok hogyan döntöttek a kiszemelt játékosokkal kapcsolatban. Hasonlóan a valósághoz, az átigazolások lezárásánál a játékosok piaci értéke napról napra változni fog, miközben az ezekről szóló információkat az átigazolási értesítések élő rendszere biztosítja majd.
  A jégkorong mindenkié. Ez az oka annak, hogy az NHL 21 fejlett és könnyen kezelhető eszközöket tartalmaz azon játékosok bejelentésére, akik nem megfelelő csapatneveket használnak, vagy rasszista, xenofób, homofób, szexista módon viselkednek. A felhasználók könnyedén bejelenthetik a zavaró magatartást, és segíthetnek a tartalmak eltávolításában és a bűnösök blokkolásában.
  NHL_21_Standard_Edition_Preorder

  Rendeld elő az EA SPORT NHL 21 játékot és szerezz:
 • Akár 2 csomagot a HUT-ba választható gyémánt játékossal (havonta 1 játékos 2 hónapon át).
 • Egy feloldott játék hokitáskát.

 • NHL 21 CZ [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2020.10.18.

  Vélemények: NHL 21 CZ [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.