Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)

ÚJ TERMÉK
190.496 Ft
152.690 Ft
Bruttó ár
Használt
110.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Termék kódja: 407995

Microsoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
110.990 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle) [FMP-00253]


A csomag tartalmaz egy Xbox One X 1TB konzolt, és a Cyberpunk 2077 letöltőkódját, amely a játék megjelenésétől kezdve lesz érvényes: 2020.9.17.!

Minden idők legnagyobb teljesítményű konzolja. Élvezd az igazi teljesítményt.


Cyberpunk_2077_X1X

Xbox One X
Új design
Játszd a legjobb játékok sorát, köztük nagy Xbox és Xbox 360 klasszikusokkal a konzolon, ami 40%-kal kisebb, mint most és exkluzív designnal érkezik. Ne hagyd azonban, hogy a méret becsapjon! Az integrált tápegység és az 1 TB tárolókapacitás teszi az Xbox One X konzolt a legfejlettebbé az összes eddig látott közül.
Vizuális mélység
Olyan exkluzív címekben, mint például a Forza Motorsport 7, a Super Lucky's Tale és a Crackdown 3 élvezheted az élesebb és gazdagabb színeket. A világos és sötété részek nagyobb arányának köszönhetően a HDR technológia igazi vizuális mélységet hoz az új játékokba, ami ezen a konzolon maximálisan kiélvezhető.
4K Ultra HD
4K HD hoz magasan éles videókat, valósághű hátterekkel, amik a négyszeres felbontásnak köszönhetően már elérhetők. Lehetőséget kapsz 4K videók streamelésére a különböző szolgáltatóktól. Szintén lehetőséged van Blu-Ray filmek megtekintésére Ultra HD felbontásban, HDR technológiával, ami hihetetlen élethűen adja vissza a megjelenített képet.

IR Blaster
Az Xbox One X konzolt beállíthatod, hogy más készülékeket is elindítson, mint pl. a TV, audio/video vevők vagy set-top boxok. Játszani szeretnél vagy filmet nézni? Mostantól elfelejtheted a távkapcsolókat. Az IR funkció lehetővé teszi a tevékenységek gondtalan élvezetét.


Új kontroller
A vezeték nélküli Xbox One kontroller is új verzióban érkezik. Magasabb komfortot kínál elegáns formatervvel ötvözve. Ráadásul a hatósugara is a kétszeresére nőtt. A felülete csúszásgátló bevonatot kapott, ami biztosítja a nagyobb pontosságot a játék során. A Bluetooth technológiának hála PC (Windows 10), tablet és telefon kompatibilis a kontroller.


Cyberpunk_2077_X1X_Console

 • 40%-kal kisebb konzol, integrált tápegységgel
 • Nyolcmagos x86 processzor teszi lehetővé az azonnali váltást a játék és a kedvenc alkalmazások és a szórakozás között
 • HDMI pass-through funkció teszi lehetővé a TV közvetítés követését a konzolon, ami indokolatlanná teszi a bemenetválasztást
 • 12 GB RAM és 1 TB merevlemez gondoskodik arról, hogy minden játéknak, bemutatónak, trailernek, filmnek, alkalmazásnak, zenének és sok más egyébnek legyen elegendő hely
 • 4K Ultra HD felbontásban élvezhető játékok és filmek
 • A Blu-ray lejátszónak hála hihetetlen felbontásban élvezhető filmek
 • Az Xbox One X konzol késedelem nélkül indul, mindig készen áll, amikor szükség van rá.
 • Az IR Blaster technológia távkapcsolók használata nélkül teszi lehetővé a filmnézést és a játékot. A konzol beállítható, hogy elindítsa a TV készüléket, az audio/viedo vevőt vagy akár a set-top boxot


  Technikai specifikáció:

 • Nyolcmagos processzor AMD 2,3 GHz
 • 12 GB szupergyors DDR5 RAM
 • CPU 1.172 GHz, 40 CU, Polaris funkció, 6.0 TFLOPS
 • 1 TB HDD
  Cyberpunk_2077_Controller

  Csomag tartalma:
 • Xbox One X 1TB Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle
 • Vezeték nélküli Xbox vezérlő Cyberpunk 2077 Limited Edition (3,5 mm jack fülhallgató bemenettel)
 • HDMI kábel (4K támogatás)
 • AC tápkábel
 • Cyberpunk 2077 játék letöltőkódja, amely a játék megjelenésétől kezdve lesz érvényes: 2020.9.17.

  Cyberpunk 2077
  A Cyberpunk 2077 egy RPG játék a Witcher alkotóitól. A játék egy Mike Pondsmith által készített világban játszódik, aki a cyberpunk műfaj atyjai közé tartozik, és a kultikus, klasszikus és pen-and-paper RPG játék , a Cyberpunk alkotója.
  E világ atmoszféráját jól ismerhetjük William Gibson könyveiből, a Blade Runner című filmből és a Cyberpunk 2020 asztali játékból. A játék hű marad a cyberpunk műfajának gyökereihez. A játékosok a sötét jövőben találják magukat a 2077-es évben, egy olyan világban, ahol a fejlett technológia egyszerre jelenti az emberiség végső megváltását és átkát. Ez a sokfelé ágazó, nem lineáris történet, amely felnőtt közönség számára készült, a zsúfolt metropoliszban Night City-ben és környezetében játszódik.
  A játékosok meglátogathatják a kedvelt helyeket a Cybepunk 2020-ból, amelyek között megtalálhatók a teljesen a bandák által irányított harcterek, a legendás Afterlife vállalkozás és a nosztalgikus Forlorn Hope.
  Az akció szabadságát és a játékstílusok sokféleségét biztosítja a sandbox játékkörnyezet és a Cyberpunk 2020 játékrendszer által inspirált mechanikák, amelyek jól hangolt követelményeket biztosítanak e modern RPG játéknak. A játék stílusából adódóan telepumpálja a játékosok ereit adrenalinnal, és mindvégig hű marad a Cyberpunk szelleméhez - forradalom, stílus, feszültség és bizonytalanság. Természetesen, ez a valóság sem mentes a halálos fémek, fegyverek, puskák, implantátumok és egyéb felszerelések sokaságától, amelyek ahhoz szükségesek, hogy életben maradjunk Night City utcáin.

  Cyberpunk 2077játék játék letöltőkódja, amely a játék megjelenésétől kezdve lesz érvényes: 2020.9.17.

  Online játékok játszásához, és az Xbox Ultimate Game Pass tagság és Xbox Live GOLD szolgáltatás kihasználásához aktív internetkapcsolat szükséges!

  Egyes funkciók CSAK Xbox One Kinect szenzorral használhatók!

 • Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)
  katalógusba hozzáadva: 2020.04.21.

  Vélemények: Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)

  Nincs vélemény a termékről.