Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)

ÚJ TERMÉK
185.204 Ft
155.790 Ft
Bruttó ár
Bontott
151.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés várható dátuma 10.27.
Termék kódja: 407995

Utolsó frissítés időpontja: 2020.10.25. 08:55
Microsoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió
Új termék (bontott csomagolás)
Minden termék 100% működőképes és kipróbált.
151.890 Ft
Elérhetőség: raktáron

LEÍRÁS: Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle) [FMP-00253]


A csomag tartalmaz egy Xbox One X 1TB konzolt, és a Cyberpunk 2077 letöltőkódját, amely a játék megjelenésétől kezdve lesz érvényes: 2020.9.17.!

Minden idők legnagyobb teljesítményű konzolja. Élvezd az igazi teljesítményt.


Cyberpunk_2077_X1X

Xbox One X
Új design
Játszd a legjobb játékok sorát, köztük nagy Xbox és Xbox 360 klasszikusokkal a konzolon, ami 40%-kal kisebb, mint most és exkluzív designnal érkezik. Ne hagyd azonban, hogy a méret becsapjon! Az integrált tápegység és az 1 TB tárolókapacitás teszi az Xbox One X konzolt a legfejlettebbé az összes eddig látott közül.
Vizuális mélység
Olyan exkluzív címekben, mint például a Forza Motorsport 7, a Super Lucky's Tale és a Crackdown 3 élvezheted az élesebb és gazdagabb színeket. A világos és sötété részek nagyobb arányának köszönhetően a HDR technológia igazi vizuális mélységet hoz az új játékokba, ami ezen a konzolon maximálisan kiélvezhető.
4K Ultra HD
4K HD hoz magasan éles videókat, valósághű hátterekkel, amik a négyszeres felbontásnak köszönhetően már elérhetők. Lehetőséget kapsz 4K videók streamelésére a különböző szolgáltatóktól. Szintén lehetőséged van Blu-Ray filmek megtekintésére Ultra HD felbontásban, HDR technológiával, ami hihetetlen élethűen adja vissza a megjelenített képet.

IR Blaster
Az Xbox One X konzolt beállíthatod, hogy más készülékeket is elindítson, mint pl. a TV, audio/video vevők vagy set-top boxok. Játszani szeretnél vagy filmet nézni? Mostantól elfelejtheted a távkapcsolókat. Az IR funkció lehetővé teszi a tevékenységek gondtalan élvezetét.


Új kontroller
A vezeték nélküli Xbox One kontroller is új verzióban érkezik. Magasabb komfortot kínál elegáns formatervvel ötvözve. Ráadásul a hatósugara is a kétszeresére nőtt. A felülete csúszásgátló bevonatot kapott, ami biztosítja a nagyobb pontosságot a játék során. A Bluetooth technológiának hála PC (Windows 10), tablet és telefon kompatibilis a kontroller.


Cyberpunk_2077_X1X_Console

 • 40%-kal kisebb konzol, integrált tápegységgel
 • Nyolcmagos x86 processzor teszi lehetővé az azonnali váltást a játék és a kedvenc alkalmazások és a szórakozás között
 • HDMI pass-through funkció teszi lehetővé a TV közvetítés követését a konzolon, ami indokolatlanná teszi a bemenetválasztást
 • 12 GB RAM és 1 TB merevlemez gondoskodik arról, hogy minden játéknak, bemutatónak, trailernek, filmnek, alkalmazásnak, zenének és sok más egyébnek legyen elegendő hely
 • 4K Ultra HD felbontásban élvezhető játékok és filmek
 • A Blu-ray lejátszónak hála hihetetlen felbontásban élvezhető filmek
 • Az Xbox One X konzol késedelem nélkül indul, mindig készen áll, amikor szükség van rá.
 • Az IR Blaster technológia távkapcsolók használata nélkül teszi lehetővé a filmnézést és a játékot. A konzol beállítható, hogy elindítsa a TV készüléket, az audio/viedo vevőt vagy akár a set-top boxot


  Technikai specifikáció:

 • Nyolcmagos processzor AMD 2,3 GHz
 • 12 GB szupergyors DDR5 RAM
 • CPU 1.172 GHz, 40 CU, Polaris funkció, 6.0 TFLOPS
 • 1 TB HDD
  Cyberpunk_2077_Controller

  Csomag tartalma:
 • Xbox One X 1TB Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle
 • Vezeték nélküli Xbox vezérlő Cyberpunk 2077 Limited Edition (3,5 mm jack fülhallgató bemenettel)
 • HDMI kábel (4K támogatás)
 • AC tápkábel
 • Cyberpunk 2077 játék letöltőkódja, amely a játék megjelenésétől kezdve lesz érvényes: 2020.9.17.

  Cyberpunk 2077
  A Cyberpunk 2077 egy RPG játék a Witcher alkotóitól. A játék egy Mike Pondsmith által készített világban játszódik, aki a cyberpunk műfaj atyjai közé tartozik, és a kultikus, klasszikus és pen-and-paper RPG játék , a Cyberpunk alkotója.
  E világ atmoszféráját jól ismerhetjük William Gibson könyveiből, a Blade Runner című filmből és a Cyberpunk 2020 asztali játékból. A játék hű marad a cyberpunk műfajának gyökereihez. A játékosok a sötét jövőben találják magukat a 2077-es évben, egy olyan világban, ahol a fejlett technológia egyszerre jelenti az emberiség végső megváltását és átkát. Ez a sokfelé ágazó, nem lineáris történet, amely felnőtt közönség számára készült, a zsúfolt metropoliszban Night City-ben és környezetében játszódik.
  A játékosok meglátogathatják a kedvelt helyeket a Cybepunk 2020-ból, amelyek között megtalálhatók a teljesen a bandák által irányított harcterek, a legendás Afterlife vállalkozás és a nosztalgikus Forlorn Hope.
  Az akció szabadságát és a játékstílusok sokféleségét biztosítja a sandbox játékkörnyezet és a Cyberpunk 2020 játékrendszer által inspirált mechanikák, amelyek jól hangolt követelményeket biztosítanak e modern RPG játéknak. A játék stílusából adódóan telepumpálja a játékosok ereit adrenalinnal, és mindvégig hű marad a Cyberpunk szelleméhez - forradalom, stílus, feszültség és bizonytalanság. Természetesen, ez a valóság sem mentes a halálos fémek, fegyverek, puskák, implantátumok és egyéb felszerelések sokaságától, amelyek ahhoz szükségesek, hogy életben maradjunk Night City utcáin.

  Cyberpunk 2077játék játék letöltőkódja, amely a játék megjelenésétől kezdve lesz érvényes: 2020.9.17.

  Online játékok játszásához, és az Xbox Ultimate Game Pass tagság és Xbox Live GOLD szolgáltatás kihasználásához aktív internetkapcsolat szükséges!

  Egyes funkciók CSAK Xbox One Kinect szenzorral használhatók!

 • Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)
  katalógusba hozzáadva: 2020.04.21.

  Vélemények: Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)

  Nincs vélemény a termékről.