Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels

ÚJ TERMÉK
89.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 376123

Microsoft minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels [ZQ9-00211]


A csomag tartalmazza az Xbox One S 500 GB konzolt, a Forza Horizon 3 játékot letöltőkód formájában

Xbox One S 500 GB

Új dizájn
Játsszon a játékok legjobb sorozatával, amely az Xbox 360 konzol klasszikus játékait is magába foglalja, a konzolon, mely most 40%-al kisebb az eddiginél. Azonban ne tévessze meg a méret: a beépített tápegységgel és az 500 GB tárhellyel Xbox One S konzol a legfejlettebb azok közül, amelyeket eddig láthatott.

Vizuális mélység
Az exkluzív címekben, mint pl. a és Gears of War és a Forza Horizon 3 lehetősége lesz élesebb és gazdagabb színhatást átélni. A fényviszonyok és a sötét felületek arányának fokozásával a HDR technológia a vizuális elemek igazán mély élményét nyújtja.

4K Ultra HD
4K HD realisztikus hátterű videóval érkezik, melynek köszönhetően négyszeres felbontású videót élvezhetünk. Lehetősége lesz különböző szolgáltatások 4K videóit sztreamelni, vagy minőségi Blu-ray filmeket Ultra HD felbontásban megtekinteni, mindezt a magas dinamikus terjedelem technológiája hozza el Ön számára, amely lenyűgöző képhűséggel szolgál.

IR Blaster
Az Xbox One S konzolt beállíthatja úgy, hogy más készülékeket is elindíthasson - tévé készüléket, audio/videó berendezéseket, kábel vagy szatelit set-top boxokat. Játékokat akar elindítani, filmeket nézni, felejtse el a távirányítót, az IR funkció gondmentesen teszi Ön számára lehetővé minden film megtekintését, vagy a játékok nyugodt élvezetét.

Új vezérlő
Az Xbox vezérlő új vezetékmentes verziója nagyobb kényelmet biztosít, melyet az ergonómiai dizájt eleganciája támogat, és amely kétszer nagyobb hatótávolsággal gazdagodott. A vezérlő csúszásmentes felülete a célzáskor nagyobb pontosságot biztosít. A Bluetooth technológia PC-vel, táblagépekkel és telefonokkal való kompatibilitást tesz lehetővé, melyek támogatják a Windows 10-t.

Műszaki adatok:
  • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
  • 8 GB szuper-gyors DDR3 RAM memória
  • 32 MB ESRAM ultra-gyors processzor memóriával
  • HDD 500 GB kapacitással

Csomag tartalma:
  • Xbox One S 500 GB konzol
  • Vezetékmentes Xbox vezérlő (3,5 mm fülhallgató bemenettel)
  • HDMI kábel (4K támogatás)
  • AC csatlakozó kábel
  • 14 napos Xbox Live Gold próbaidős tagság - Voucher

Némely funkció Xbox One Kinect szenzor jelenlétét igényli az Xbox One számára!

Forza Horizon 3

A Forza Horizon 3 játék otthona Ausztrália. Az ellenlábasok földje az eddig legnagyobb és legelterjedtebb, kétszer akkora, mint a Forza Horizon 2 játékban. A játék a természetes szépségre, a természet sokszerűségét rögzíti, amely ebből a vidékből egy közismert turistadesztinációvá változtatja.

Ausztráliát több mint 350 remek autóból pásztázhatja át, melyek remek modelleket foglalnak magukba, és melyeket eddig a Forza sorozatban még nem volt módja eddig megtekinteni, mint pl. a lenyűgöző Lamborgini Centenario, vagy az egészen új Ford Raptor a játék tokjáról. A játék új off-road modelleket mutat be, mint pl. buggy, vagy tehergépjárművek.

A Forza Horizon 3 játékban döntéseket kell hoznia, melyek hatással vannak a fesztiválra. A pályaválasztástól kezdve, a zenén át az ön feladata lesz a rajongók megszerzése, egészen addig, amíg a fesztivál világhírűvé nem válik.

Az új Horizon Blueprint funkcióval lehetősége lesz több száz előre létrehozott esemény közül választani, és saját elképzelései szerint módosítani őket. Módosíthatja a pálya szakaszt, a verseny idejét, az autókat, a verseny korlátozásait stb. Az eseményt közzé is teheti. Az aukció során módosított autókat vásárolhat, valamint eladhatja a sajátját.


Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels
katalógusba hozzáadva: 2017.09.20.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok