Xbox One S 1TB + Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Edition)

A héten 1 ügyfél rendelte meg
ÚJ TERMÉK
111.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 403733

Microsoft15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Xbox One S 1TB + Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Edition) [234-01098]


A csomag tartalmaz: Xbox One S 1TB konzolt, vezeték nélküli Xbox vezérlőt, Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Version) letöltőkódját, 1 havi előfizetés az EA Access szolgáltatásban, Xbox Ultimate Game Pass 1 havi előfizetést és 14 napos Xbox Live Gold próbaidős tagságot.


Xbox_One_S_Star_Wars_Fallen_Order

Xbox One S 1TB
Új dizájn
Játsszon a játékok legjobb sorozatával, amely az Xbox 360 konzol klasszikus játékait is magába foglalja, a konzolon, mely most 40%-al kisebb az eddiginél. Azonban ne tévessze meg a méret: a beépített tápegységgel és az 1 TB tárhellyel Xbox One S konzol a legfejlettebb azok közül, amelyeket eddig láthatott.

Vizuális mélység
Az exkluzív címekben, mint pl. a és Gears of War és a Forza Horizon 3 lehetősége lesz élesebb és gazdagabb színhatást átélni. A fényviszonyok és a sötét felületek arányának fokozásával a HDR technológia a vizuális elemek igazán mély élményét nyújtja.

4K Ultra HD
4K HD realisztikus hátterű videóval érkezik, melynek köszönhetően négyszeres felbontású videót élvezhetünk. Lehetősége lesz különböző szolgáltatások 4K videóit sztreamelni, vagy minőségi Blu-ray filmeket Ultra HD felbontásban megtekinteni, mindezt a magas dinamikus terjedelem technológiája hozza el Ön számára, amely lenyűgöző képhűséggel szolgál.

IR Blaster
Az Xbox One S konzolt beállíthatja úgy, hogy más készülékeket is elindíthasson - tévé készüléket, audio/videó berendezéseket, kábel vagy szatelit set-top boxokat. Játékokat akar elindítani, filmeket nézni, felejtse el a távirányítót, az IR funkció gondmentesen teszi Ön számára lehetővé minden film megtekintését, vagy a játékok nyugodt élvezetét.

Új vezérlő
Az Xbox vezérlő új vezetékmentes verziója nagyobb kényelmet biztosít, melyet az ergonómiai dizájt eleganciája támogat, és amely kétszer nagyobb hatótávolsággal gazdagodott. A vezérlő csúszásmentes felülete a célzáskor nagyobb pontosságot biztosít. A Bluetooth technológia PC-vel, táblagépekkel és telefonokkal való kompatibilitást tesz lehetővé, melyek támogatják a Windows 10-t.

Műszaki adatok:
 • Nyolcmagos AMD Jaguar processzor
 • 8 GB szuper-gyors DDR3 RAM memória
 • 32 MB ESRAM ultra-gyors processzor memóriával
 • HDD 1 TB kapacitással

Xbox_One_S_Console

Csomag tartalma:
 • Xbox One S 1 TB konzol
 • Vezetékmentes Xbox vezérlő (3,5 mm fülhallgató bemenettel)
 • HDMI kábel (4K támogatás)
 • AC csatlakozó kábel
 • Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Version) letöltőkódja
 • 1 havi előfizetés az EA Access szolgáltatásban
 • Xbox Ultimate Game Pass 1 havi előfizetés
 • 14 napos Xbox Live Gold próbaidős tagság - Voucher  Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Edition)

  Egy epikus kaland a Star Wars világából. Akció, kaland játék E/3, hátsó nézetből. A történetben egy ifjú padawan szerepébe lépünk, aki épphogy megmenekült a 66-os parancs végrehajtásakor a Star Wars Episode 3: A Sithek bosszúja film eseményeit követően. A padawannak be kell fejeznie a Jedi képzést, miközben el kell rejtőznie a birodalom elől.
  Találkozhatunk a rajongók számára jól ismert helyekkel, fegyverekkel és karakterekkel, de megjelennek új karakterek, lények, droidok és eddig a filmekben nem látott helyek is.
  Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition tartalma:
 • Star Wars Jedi: Fallen Order játék
 • Jelenetek a játék készítéséről és különböző bónusz jelenetek
 • Felszerelés egyedülálló kozmetikai fejlesztései

  Némely funkció Xbox One Kinect szenzor jelenlétét igényli az Xbox One számára!

Xbox One S 1TB + Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Edition)
katalógusba hozzáadva: 2019.10.31.

Vélemények: Xbox One S 1TB + Star Wars Jedi: Fallen Order (Deluxe Edition)

Nincs vélemény a termékről.