Xbox Ultimate Game Pass 1 havi előfizetés

A héten több mint 10 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
5.711 Ft
5.090 Ft
Bruttó ár
DIGITÁLIS DISZTRIBÚCIÓ
raktáron
A fizetés megerősítése után azonnal kiküldjük e-mailben
Utalást követoen 15 percen belül E-mailben megküldjük
Termék kódja: 398671

Microsoft

LEÍRÁS: Xbox Ultimate Game Pass 1 havi előfizetés [ESD CD-Key]Az Xbox Game Pass Ultimate számára elérhető játékok teljes listája megtalálható ezen a weboldalon.

Xbox Game Pass Ultimate magában foglalja az Xbox Live GOLD + Xbox Game Pass előfizetéseket. Továbbá, az Xbox Game Pass Ultimate működik PC-n is.
Xbox Live GOLD

Az Xbox 360 és Xbox ONE konzolok többre képesek, mint játékok futtatására. Csatlakoztassa a konzolt az internethez, és egy új szórakoztató központ válik így elérhetővé.

Az Xbox Live GOLD előfizetéssel minden hónapban új, ingyenes játékokat szerezhetünk, többjátékos módban játszhatunk, és a tagok exkluzív kedvezményeket kaphatnak.


Games with GOLD


Minden XBOX 360 játék, amely elérhető a Games with Gold programban, játszható az XBOX One konzolon is.


Deals with GOLD


 • 1 hónapos belépő az online multiplayer gaming arénába.
 • E kártyának hála hozzáférést szerezhet az Xbox Store-hoz, és új kiegészítők, patchek válnak letölthetővé, új előzetesek a készülő játékokról, képek a játékokból, és sok más.
 • 14 naponta 1 játék ingyenes letölthető az Xbox Live-ról hála a Games with Gold kínálatának, ez akár 26 ingyenes játékot jelenthet évente!
 • Új játékok letölthető demó változatai.
 • Kényelmes vásárlási lehetőség egyenesen a nappalijából.
 • Egyedülálló akciók és speciális játék és játékkiegészítő kínálatok a Deals with Gold programmal.
 • Stream a PC-ről. Csatlakoztassa számítógépét, vagy Windows 8 és 8.1 tabletjét és streameljen filmeket, zenét vagy képeket egyenesen konzoljára.
 • A játékai számára elérhető Cloud tárhely lehetővé teszi, hogy elérje játékait és profilját bármilyen Xbox konzolról.
 • Az Xbox Live szolgáltatásban elérhető alkalmazások: Youtube, Internet Explorer, Onedrive, Eurosport player, NHL GameCenter, NBA gametime, Deezer, Red Bull TV és sok más.
  Xbox Game Pass
  Az Xbox 360 és Xbox ONE konzolok többre képesek, mint játékok futtatására. Csatlakoztassa a konzolt az internethez, és egy új szórakoztató központ válik így elérhetővé.
  Játssz a Microsoft összes újdonságával, mint például Forza Horizon 4, Crackdown 3, vagy State of Decay 2 rögtön a megjelenés napján! A Game pass lehetővé teszi, hogy hozzáférjünk az újdonságokhoz, de akár más független stúdiók címeihez is. Összesen több, mint 100 játék válik így elérhetővé számodra. Mindez az Xbox One és Xbox 360 konzolokon egyaránt.
  Ráadásul a játékokat aztán véglegesen is megvásárolhatod akár 20% kedvezménnyel. A kiegészítőkre és DLC-ékre szintén akár 10% kedvezményt szerezhetsz.
  Figyelem! Digitális változatról van szó. A vásárlást követően az aktiváló kód e-mailben kerül kiküldésre.
  A Game Pass szolgáltatás aktív Xbox Live Gold előfizetést igényel!

 • Xbox Ultimate Game Pass 1 havi előfizetés
  katalógusba hozzáadva: 2019.06.14.

  Vélemények: Xbox Ultimate Game Pass 1 havi előfizetés

  Nincs vélemény a termékről.