XCOM 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ XCOM 2 - PS4XCOM 2 - XBOX ONE
Bruttó ár
15.490 Ft
Nettó ár: 12.197 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 322102
2KEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

XCOM 2 [PC DVD]

322102


Az XCOM 2 az XCOM: Enemy Unknown 2012 stratégiai játék folytatása.

Húsz évvel azután, hogy a világ veztői kapituláltak a földönkívüliek és az XCOM egységei előtt, a bolygó védelmének utolsó védelmi egysége meglehetősen megtizedelt. A Földet most földönkívüliek uralják, fényes városokat építenek, amelyek külsőre remek jövőt igér az emberek számára, míg a gonosz programot titkolva mindenkit elpusztítanak, akik az új renddel nem értenek egyet.

Csupán a társadalom peremén élők rendelkeznek némi szabadsággal. Itt összpontosul az új erő, mely készen áll az emberek oldalán ismét harcolni. Az XCOM maradék egységei még mindig menekülőben van, meg kell találniuk a módját annak, hogy felfedjék a ravasz valóságot és egyszer és mindenkorra megszüntessék a földönkívüliek által fenyegető veszélyt.

  • Vegye át az XCOM Evenger mobil parancsnokság feletti vezérlést. Vezényeljen egységeket világszerte, szerezze meg a nyilvánosság támogatását és fedje fel a földönkívüliek rosszindulatú terveit.
  • Öt katonai osztály, amelyek saját képesség fával rendelkeznek, új készségekkel.
  • Az új rendszer a harc során több taktikai flexibilitás lehetőségét kínálja fel. A világ állapota befolyásolja minden misszió környezetét.
  • Különféle ellenségek, a földönkívüli módot kikényszerítőket beleértve, Adventek és új földönkívüli fajták, amelyek jellegzetes taktikai kihívásokat kínálnak fel Önnek.
  • Induljon el ezen a misszión világszerte, vad vidékeken át, földönkívüliek által irányított nagyvárosokon keresztül, egészen a földönkívüliek berendezésének mélységéig. Gyakorlatilag a térképek, missziók és a célok végtelen kombinációja.
  • Konfigurálja és építse ki az Avenger hajót új harcterek lehetőségének létrehozása céljául. Használjon tudósokat és mérnököket a fegyverek és a felszerelések fejlesztésére.
  • A közösség eszközei saját kampány létrehozását teszik lehetővé, valamint taktikai játszhatóságot, karakterek osztályait, stratégiai funkciókat, és a Steam Workshopon belüli közzététel lehetőségét.

A játék aktív Internetkapcsolatot és a Steam aktivációt igényel!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkronPL feliratok

Értékelések XCOM 2

Nincs vélemény a termékről.