Xenoblade Chronicles (Definitive Edition) [NSW] - BAZÁR (használt termék)

15.790 Ft
10.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 409472
Nintendo

Xenoblade Chronicles (Definitive Edition) [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Xenoblade Chronicles, az eredetileg Wii konzolra megjelent játék, teljesen új remake változata érkezik Nintendo Switch konzolra, amely a Xenoblade Chronicles Definitive Edition nevet kapta. Csatlakozz a harchoz emberek és gépek között ebben a kritikusok által is elismert RPG játékban. Fedezd fel Shulk eredetét, amikor ő és társai találkoznak a megállíthatatlannak tűnő mechanikus fenyegetéssel. A hatalmas világban történő vándorlás során eljutsz a jövőbe, alkoss támadásokat, és alaposan gondold át, hogyan helyezed el társaid a valós idejű stratégiai harcok során. A mechanikus betolakodók, vagy Mechonok támadásai során Shulk rájön, hogy a Monado néven ismert rejtélyes kard teljes erejét kihasználhatja. Az erőteljes Monadóval a kezében Shulk elhatározza, hogy legyőzi a Mechonokat egyszer és mindenkorra. A Mechonokon kívül az élővilággal is kapcsolatba lépünk. Figyelj arra, hogy mi vonzza a ragadozók figyelmét, hogy elkerülhesd a konfliktust, vagy küzdj meg velük, és győzd le a különleges szörnyeket.
  • Új, hozzáadott történet, "Future Connected".
  • Remastered zenei művek.
  • Továbbfejlesztett vizuális elemek és játszhatóság.


  • Értékelések Xenoblade Chronicles (Definitive Edition) [NSW] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.