Xiaomi Amazfit Bip S, Carbon Black

Bruttó ár
26.790 Ft
Nettó ár: 21.094 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Várólistára tesz
Termék kódja: 408594

Xiaomi

LEÍRÁS: Xiaomi Amazfit Bip S, Carbon Black [6972596100003]

Nagyon hosszú üzemidő, új kijelző és alacsony ár - érkezik a közkedvelt Amazfit Bip utódja és továbbfejlesztett változata - az Amazfit Bip S

Miért válasszam?

  • Az elülső oldalán található egy 1,28 reflektív színes TFT kijelző 176 x 176 pixel felbontással. A gyártó ehhez a kijelzőtípushoz a legújabb technológiáját használta, ugyanazt, mint az Amazfit Stratos 3 esetében. A kijelzőt Corning Gorilla 3 lekerekített 2,5D védőüveg védi.
  • A kijelző sokkal jobb színeket kínál, miközben megőrzi a jól láthatóságot közvetlen napfényben is. Minél több fény éri a kijelzőt, annál jobban látható. Természetesen, háttérvilágítással is rendelkezik. Annak ellenére, hogy a kijelző folyamatosan be van kapcsolva, nagyon takarékos.
  • Az új Amazfit Bip S legnagyobb előnye egyértelműen az üzemideje. Az akkumulátor kapacitása 200 mAh, amelyet az óra képes „életben tartani“ akár 40 napig is napi használat mellett. Stand-by módban pedig akár 90 nap az üzemidő, és bekapcsolt GPS funkcióval pedig 22 óra.
  • A felszereltségéből nem hiányzik a nagyon pontos GPS modul Glonass támogatással, melyet a Sony társaság biztosít. Természetesen, a saját pulzusszámmérő BioTracker PPG is megtalálható. Az óra szintén rendelkezik 3-tengelyű gyorsulásmérővel és 3-tengelyű geomágneses szenzorral.
  • Az okostelefonnal történő csatlakozáshoz az újabb Bluetooth 5.0 LE technológiát használja, amely kevésbé veszi igénybe az akkumulátort. Az óra rendelkezik 10 sportolási móddal és 5ATM szintű vízállósággal.
  • A funkciói között megtaláljuk a a telefonunkban megtalálható zene távvezérlési lehetőségét, a 24 órás pulzusszámmérést, vagy az értesítések fogadását az applikációból.
  • Az óra funkcionalitásai közé tartozik a Huami-PAI, az egészségi állapot kiértékelésének rendszere, amely méri fizikai aktivitásaink hatását szívünkre, és az egészségesebb élet felé terel.

Technikai specifikáció

Méretek: 42 x 35,3 x 11,4 mm
Súly: 31g (szíjjal) és 19g (szíj nélkül)
Test anyaga: Polikarbonát
Szíj anyaga: Szilikon és bőrbarát TPUS
Szíj hossza: 110 mm (hosszú), 85 mm (rövid)
Szíj szélessége: 20 mm
Xiaomi Amazfit Bip S, Carbon Black
katalógusba hozzáadva: 2020.05.19.

Vélemények: Xiaomi Amazfit Bip S, Carbon Black

Nincs vélemény a termékről.