Xiaomi Haylou LS01, Black

ÚJ TERMÉK
15.236 Ft
12.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Termék kódja: 409628

Xiaomi

LEÍRÁS: Xiaomi Haylou LS01, Black [8596311110665]

Miért válasszam a Xiaomi Haylou LS01 terméket ?

 • 1.3” lekerekített kijelző
  Haylou LS01 egy 1.3 colos színes érintőkijelzővel rendelkezik,melynek felbontása 240 x 240 pixel. Minden fontos információt élesen és élénk színekkel jelenít meg. Például a hívó nevét a telefonról.
 • Pulzusmérés valós időben
  Az óra lehetővé teszi a pulzusmérést valós időben a nap 24 órájában, vagy akkor, amikor szüksége van rá. Képes pontosan mérni pulzusát, a szívritmus változásait, ami sportolás közben is hasznos, ha egy adott terjedelemben szeretne például stabil tempót. Az alsó vagy felső határ átlépése esetén az óra rezgő figyelmeztetést küld, amely elég erős is.
 • 9 sportmód
  Az órán kiválasztható mérés 9 különböző sportmódban. Konkrétan séta, futás, túrázás, kerékpározás, futópad, fitness, hegymászás, spinning vagy jóga. Az óra méri a lépésszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat. Az egyes mért értékeket az alkalmazásban követhetjük figyelemmel.
 • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  Az óra készenléti üzemideje akár 14 nap egy feltöltéssel. Átlagos használat mellett összekötve a telefonnal és rendszeres pulzusméréssel az üzemidő nagyjából 10 nap.
 • Alvásfigyelés
  A Xiaomi Haylou LS01 képes mérni alvásának minőségét is. Ébredést követően így ellenőrizni tudja, hogy mennyi időt töltött könnyű alvás, mély alvás fázisban, felébredt-e az éjszaka folyamán. E adatok alapján tud az alkalmazás javaslatokat tenni a jobb és egészségesebb alvás elérésének érdekében.
 • Bejövő hívások és értesítések
  Az óra kommunikál a telefonnal bluetooth segítségével, ennek hála közvetlenül az órán láthatjuk a hívó nevét. Az órán is elutasíthatjuk a hívást. Értesítések megjelenítését is beállíthatjuk olyan alkalmazásokból, mint a Messenger, Whatsapp, Gmail, Facebook, Instagram, Twitter vagy más. Az üzeneteket elolvashatjuk közvetlenül az órán.
 • Különböző számlapok és megjelenítés testreszabása
  Az óra rendelkezik néhány előre meghatározott számlappal, amelyeket bővíteni is tudunk további alkalmazásokon keresztül, a megjelenítés tehát kedvünk szerint testreszabható.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 1.3"
Felbontás: 240 x 240 px
Technológia: TFT LCD
Méret
Test méretei: 40.9 x 35.7 x 11.6 mm (szíj nélkül)
Szíj: 253.8 x 26.3 mm
Súly: 34 g
Adat
Bluetooth: v4.2
Akkumulátor
Üzemidő: akár 10 nap
Kapacitás: 210 mAh Li-ion
Egyéb
Vízállóság: IP68 (nem ajánlott kitenni víz/pára nyomásnak vagy más elemnek)
Heart Rate: Igen
Fitness Tracking: Igen
Call & Message Reminder: Igen
Sleep Monitoring: Igen
Stand Reminder & Find My Phone: Igen
Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Csomag tartalma:

 • Xiaomi Haylou LS01
 • töltőkábel
Xiaomi Haylou LS01, Black
katalógusba hozzáadva: 2020.07.03.

Vélemények: Xiaomi Haylou LS01, Black

Nincs vélemény a termékről.