Xiaomi Mi Smart Band 5, Black

Bruttó ár
11.426 Ft
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 409832

Xiaomi

LEÍRÁS: Xiaomi Mi Smart Band 5, Black [BHR4215GL]

Miért válasszam a Xiaomi Mi Band 5-öt ?

 • Átlátható, színes kijelző
  A Mi Smart Band 5 kijelzője elődjéhez képest 20%-kal nagyobb, amelynek köszönhetően a felhasználói élmény még jobb lett. A kijelző egyediségét erősítik az új animált számlapok, melyek az AMOLED kijelzőn igazán kitűnőek.
 • Az öltözetedhez illő karkötő
  Xiaomi a karkötőjéhez bemutatott 5 hivatalos szíjat különböző színekben, hogy mindig az öltözetedhez illőt rakhasd fel, vagy a hangulatodhoz illőt. Az alábbi színekben lesz fokozatosan elérhető: yellow, teal, navy blue, mint green és orange.
 • 11 professzionális sportaktivitás
  Újdonság a sportaktivitások támogatása is, mint például jóga, torna evezőgéppel, edzés ugrókötéllel és mások. A karkötő pontosan figyeli és elemzi a mozgásait. Azért, hogy segítse Önt a kitűzött célok elérésében a fogyókúra terén, méri a szívritmust, tempót és az elégetett kalóriákat.
 • Evezés mód
  Szeretné gyorsan égetni a testzsírt? Ez az edzésmód szinte az összes izomcsoportot edzi egyidejűleg, és rögzíti az edzésidőt, a pihenőidőt és a percenkénti csapásszámot, ami segíti a gyors zsírégetést.
 • Kerékpáros mód
  Ideális zsírégetési mód azok számára, akik túlsúllyal küzdenek. Ez a mód erősíti az alsó végtagjait, és minimalizálja a térdekre gyakorolt hatást.
 • Ugrálókötél mód
  A gyors és folyamatos edzés az ugrókötéllel megnövekedett szívritmussal rövid idő alatt égeti a kalóriákat. A magas pulzusszám megtartása gyorsítja a véráramlást és ezzel erősíti a szívet és növeli a tüdőkapacitást.
 • Szobabicikli mód
  Szórakoztató, de eredményes eszköz aerobic edzéshez, amely elősegíti az izzadást a változó intenzitás szintekkel, amely segíti Önt az alsó végtagok erősítésében és egyben a lábak formálásában.
 • Jóga mód
  Jóga a legjobb választás a test egészének formálásához, növeli a nyújtási és hajolási képességeit, és segíti a test koordinációját. Már 3-5 percnyi mozgás is elegendő a merevség csökkentéséhez és a test formálásához.
 • Szívritmus intelligens mérése
  Az algoritmusok és a hardver komplex fejlesztései javították a mérés pontosságát 50%-kal a nem rendszeres mozdulatokat igénylő edzésformáknál, mint a sífutás, hegymászás, túrázás és mások. A karkötő rezgő figyelmeztetéseket küld, ha a szívritmusa szokatlanul magas, így figyelmezteti Önt, hogy vegyen vissza, pihenjen.
 • Tanácsadó a minőségi alvás érdekében
  Az alváselemzés technológiai fejlesztései növelték a pontosságot 40%-kal, ami lehetővé teszi az alvási mutatók professzionális értelmezését. Ezen kívül a karkötő tudományos tanácsadást is kínál, amely segíthet leküzdeni az alvási problémákat, mint az álmatlanság.
 • Három egészség mód
  A személyes vitalitás index a nem, kor, szívritmus és egyéb adatok alapján számítható ki. E adatok alapján aztán a karkötő tevékenységi javaslatokat kínálhat, amelyek javíthatják az összpontszámát. A következő mód a stresszfigyelés, amely által a karkötő javaslatokat tesz megnyugvásra, a stresszből való felépülésre. Az utolsó mód a légzésgyakorlatokban segít - gyorsan felszabadíthatja testét és szellemét a kijelzőn megjelenő légzési minták segítségével. A teljes gyakorlat csupán 1-5 percig tart.
 • Teljesen új nők havi cilkusának figyelője és emlékeztetője
  A karkötő rögzíti a nők menstruációs ciklusának és ovulációjának fázisait, és hasznos észrevételeket nyújt előre. Minél többet használja, annál jobban érti majd Önt.
 • Új töltési rendszer
  Az egyik fő újdonság a mágneses töltés a dokkoló nélkül, mint ahogy a korábbi modelleknél volt. Elég a kábel hozzácsatlakoztatni a karkötőhöz, és automatikusan elindul a töltés.
 • Fényképezőgép távoli önkioldója
  Szelfik és csoportképek készítése most még egyszerűbb lesz így, hogy a telefon fényképezőgépét a karkötőről irányíthatjuk.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 1.1"
Felbontás: 294 x 126 px
Technológia: AMOLED
Méret
Test méretei: 46.95 × 18.15 × 12.45 mm
Szíj: 155 - 219 mm
Súly: 11.9 g
Adat
Bluetooth: 5.0, BLE
GPS: Igen (A-GPS, GLONASS)
NFC: nem
Akkumulátor
Kapacitás: 125 mAh Li-ion
Üzemidő: akár 14 nap
Töltési idő: 2 óra
Egyéb
Vízállóság: 5ATM
Szenzorok: nagy pontosságú 6-tengelyű érzékelő
PPG szívritmus szenzor
Automatikus sportaktivitás támogatás: szabadtéri futás
gyors séta
kerékpározás
futás futópadon
úszás medencében
szobabiciklizés
edzés ellipszisgépen
ugrálóköteles edzés
jóga edzés
evezőgépes edzés
Egyéb tulajdonságok: távoli önkioldó
zene kezelése
"telefon keresése"
telefon csendes üzemmód
telefon feloldása
alkalmazás értesítések
időjárás
időzítő, stopper, riasztó
és mások

Csomag tartalma:

 • Xiaomi Mi Band 5
 • töltőkábel
Xiaomi Mi Smart Band 5, Black
katalógusba hozzáadva: 2020.07.13.

Vélemények: Xiaomi Mi Smart Band 5, Black

Nincs vélemény a termékről.