X-Men 2: Wolverine's Revenge

ÚJ TERMÉK
4.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41191

Activision 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: X-Men 2: Wolverine's Revenge [XBOX]


Az X-Men 2: Wolverine’s Revenge kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Köszönhetően Larry Ham – képregényíró legenda – Activisionnek írt történetének, Mark Hamillnek és Patrick Stewartnak, az X – Men 2: Wolverine’s Revengeben az X – Men egyik kedvenc karakterének a Wolverinenek a bőrébe bújhatsz.

  A játékban Wolverine kénytelen versenyt futni az idővel, és meg kell találja az ellenszert az időzített vírusbomba ellen. Már csak 48 órája maradt az életéből, ezért visszatér a titkos objektum H Részlegébe a kanadai vadonban, hogy megtudja a szörnyű titkokat a Weapon X laboratóriumokról és a kísérletekről, amik a mutáns hőst vad gyilkológéppé változtatták.

  Csak úgy, mint a többi mutánsnak, Wolverinenek is különleges képességei vannak, amik megkülönböztetik őt az emberiség többi részétől – halálos mancsok a harcokhoz, szuper érzékek, amik az ellenfél követésében vannak segítségére, vagy azok elkerülésében, gyógyítási képesség és törhetetlen csontok.

  Az X – Men 2: Wolverine’s Revengeben ezeket a képességeket meg kell tanulnod kezelni, hogy legyőzhesd a gonosz erőket, amik szövetkeztek ellened Juggernaut, Wendigo, Magneto és Sabertooth vezetésével. Szerencsére nem kell egyedül szembenézned velük. Számíthatsz az X – Menek segítségére, beleértve Profesor – X – t és Beastet is.
 • Mereszd ki Wolverine karmait és tépd darabokra az ellenséged. Hárítsd el a támadásokat ls ha megsérülnél gyógyítsd meg magad
 • Használd a modern lopakodási technikákat a szigorúan őrzött helységekbe való bejutáshoz. Ha összeütközésbe kerülsz egy ellenséggel használd a félelmetes kombókat, de vigyázz körületted minden gyúlékony és könnyen megsemmisíthető és fegyverként használható ellened is!
 • Beast és Colossus barátként szállnak harcba az oldaladon, amikor kihívod Sabertootht, Wendigot, Juggernautot, Omega Redet és Magentát
 • Eredeti, izgalmas történet Larry Hamtól, amit Mark Hamill és Patrick Stewart szinkronizált

 • X-Men 2: Wolverine's Revenge
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: X-Men 2: Wolverine's Revenge

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok