X-Men 2: Wolverine's Revenge

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 35824

Activision 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: X-Men 2: Wolverine's Revenge [PC CD]


Köszönhetően Larry Ham – képregényíró legenda – Activisionnek írt történetének, Mark Hamillnek és Patrick Stewartnak, az X – Men 2: Wolverine’s Revengeben az X – Men egyik kedvenc karakterének a Wolverinenek a bőrébe bújhatsz.

A játékban Wolverine kénytelen versenyt futni az idővel, és meg kell találja az ellenszert az időzített vírusbomba ellen. Már csak 48 órajá maradt az életéből, ezért visszatér a titkos objektum H Részlegébe a kanadai vadonban, hogy megtudja a szörnyű titkokat a Weapon X laboratóriumokról és a kísérletekről, amik a mutáns hőst vad gyilkológéppé változtatták.

Csak úgy, mint a többi mutánsnak, Wolverinenek is különleges képességei vannak, amik megkülönböztetik őt az emberiség többi részétől – halálos mancsok a harcokhoz, szuper érzékek, amik az ellenfél követésében vannak segítségére, vagy azok elkerülésében, gyógyítési képesség és törhetetlen csontok.

Az X – Men 2: Wolverine’s Revengeben ezeket a képességeket meg kell tanulnod kezelni, hogy legyőzhesd a gonosz erőket, amik szövetkeztek ellened Juggernaut, Wendigo, Magneto és Sabertooth vezetésével. Szerencsére nem kell egyedül szembenézned velük. Számíthatsz az X – Menek segítségére, beleértve Profesor – X – t és Beastet is.

 • Mereszd ki Wolverine karmait és tépd darabokra az ellenéged. Hárítsd el a támadásokat ls ha megsérülnél gyógyítsd meg magad
 • Használd a modern lopakodási technikákat a szigorúan őrzött helységekbe való bejutáshoz. Ha összeütközésbe kerülsz egy ellenséggel használd a félelmetes kombókat, de vigyázz körületted minden gyúlékony és könnyen megsemmisíthető és fegyverként használható ellened is!
 • Beast és Colossus barátként szállnak harcba az oldaladon, amikor kihívod Sabertootht, Wendigot, Juggernautot, Omega Redet és Magentát
 • Eredeti, izgalmas történet Larry Hamtól, amit Mark Hamill és Patrick Stewart szinkronizált

 • X-Men 2: Wolverine's Revenge
  katalógusba hozzáadva: 2008.06.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: X-Men 2: Wolverine's Revenge

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok