X-Men Origins: Wolverine (Uncaged Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ X-Men Origins: Wolverine (Uncaged Edition) - PS3X-Men Origins: Wolverine (Uncaged Edition) - PC DVD
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 37197

Activision 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: X-Men Origins: Wolverine (Uncaged Edition) [XBOX 360]

 • Ha ebben a másodpercben kéne egyetlen szóval jellemeznem az egész Wolverine-kalandot, akkor kapásból rá tudnám vágni: brutalitás. Kegyetlenség, abból a legelvetemültebb fajtából. Sokan a God of Warhoz hasonlítják, azonban azt leszámítva, hogy picit beteges jelenetekkel van teletűzdelve, nem sok köze van hozzá (plusz Kratos hidegvérű akcióihoz sem tud felérni).

 • Logan egy állat, kétség nem fér hozzá. Az eddig megjelent Marvel játékok nagyrészt csak az egyszerűbb püfölésből álltak, ezzel szemben az X-Men Origins erősen a 18+ kategóriát képviseli. A mozifilm mellőzte az igazán komoly, elborult jeleneteket, úgy látszik ezt inkább otthonra, a konzolos verziókra tartogatták. Már rögtön a nyitó képsorok képesek teljesen ledöbbenteni, viszont ekkor még magából a játékból nem sok mindent láttunk – a vérből, repülő végtagokból az in-game részekre is bőven hagytak.

 • Ha egyesek szerint a GTA IV egy erőszakos játék, amit azonnal be kéne tiltani, akkor nem tudom, hogy azok illetők mit szólnának a Wolverine-hez. Meglepő, hogy ezt ebben a formában ki merték adni. Minden egyes ellenfelet a darabjaira lehet tépni; a harc közben leszakadó végtagok, a fröcsögő vér, a látványos belassítások és változó kameraállások egy szép nagy pluszt írnak fel a hangulat oldalára. Persze csak azoknak, akik képesek videojátékként tekinteni rá és nem csak az erőszakot látják meg benne.

 • Lényegében kizárólag ezzel az egy elemével emelkedik ki a közepes játékok sorából, ezen felül tényleg nem sok mindent képes nyújtani. Egy darabig szórakoztató az egyszemélyes pusztítás, ám a történet végére már csak a rutinszerű csapkodás marad. Persze eleinte én is a padlón voltam, hogy miként lehet egy ilyen egyszerű harcrendszer ennyire látványos és egyszerre élvezetes, viszont rá kellett döbbennem, hogy az „ütés, ütés, védekezés, speciális tulajdonság” kombinálása nem tudja sokáig megtartani a kezdeti lelkesedést. Egyetlen szerencséje, hogy az új trükkök megtanulása egy bizonyos szinten képes némi változatosságot belecsempészni az egyébként lecsupaszított játékmenetbe. A levágott ellenfelekért tapasztalati pont jár, a harc közben megszerzett XP-ből tudjuk a speciális képességeinket fejleszteni. Ezek mellé kapunk néhány mutagennek nevezett passzív tulajdonságot, amellyel újabb extra dolgokra tudunk szert tenni.

 • Mindemellett nem kizárólag harci jelenetekből áll az egész játék, a nagyobb bunyókat általában az ügyességi részek követik. A játékidő nagyjából egynegyedét a különböző platformokon történő ugrálás, oszlopok mozgatása, kötélen mászás teszik ki. Az irányítással nincsen komolyabb probléma, egyedül csak a kamera tud néhány helyen megviccelni.

 • X-Men Origins: Wolverine (Uncaged Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2009.05.19.

  Vélemények: X-Men Origins: Wolverine (Uncaged Edition)

  Nincs vélemény a termékről.