Yakuza: Like és Dragon [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 414453
SEGA

Yakuza: Like és Dragon [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 6 hónap


Új termék leírása:

Ichiban Kasugát, egy alacsony rangú yakuza család tagját Tokióban 18 éves börtönbüntetés várja azt követően, hogy megvádolták egy olyan bűntettel, melyet nem követett el. Nem vesztette el azonban a reményt, letöltötte büntetését, és visszatért a társadalomba azért, hogy rájöjjön, hogy ott senki sem várja, és, hogy a klánját megsemmisítette az a férfi, akit ő a legjobban tisztelt. Egyedül és összezavarodottan megkezdi küldetését, hogy kiderítse az igazságot arról, hogy mi állt a családja elárulásának hátterében, és, hogy visszaszerezze régi életét. Próbáld ki az egyedülálló RPG küzdelmeket. Válts a 19 egyedi szakma között, a testőrtől a zenészig, és használd fegyverként a harcteret. Ragadj meg botokat, esernyőket és sok mást ami épp kézre esik, és készülj fel, hogy betörj néhány koponyát. Yakuza: Like a Dragon Day Ichi Edition tartalma:
  • Legendás jelmezkészlet
  • Steelbook


  • Értékelések Yakuza: Like és Dragon [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.