You Are Empty

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40336

1C 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: You Are Empty [PC DVD]


Saját szemszögből látott akció, erős stealth elemekkel, ami érdekes nézőpontból mutatja be a 20. század végi Szovjetuniót. Az szovjet tudósok elitje az emberi fiziológia módosításán dolgozik azzal a céllal, hogy szuper embert hozzanak létre, aki tovább terjeszti a kommunizmust otthon és a világ minden részén.

Ám elég veszélyes dolog olyannal játszani, amit a természet évek milliói alatt tökéletesített. A következmények nem is maradnak el. Egy napon a tudósok „alkotásai” kiszabadulnak, és elképzelhetetlen tetteket hajtanak végre a városban. A lakosság nagy része ennek köszönhetően már halott, és azok, akik túlélték hamarosan visszataszító mutánsokká válnak, az elhagyatott utcákon bujkálva. Ebbe a helyzetbe kerülsz Te, mint a lehetséges megmentő.

Megfelelő fegyverekkel felszerelve szállsz szembe a szörnyekkel ebben a szokatlan atmoszférában, ami félelemmel, a mutánsok és a kommunizmus elleni undorral van tele. A cím kiváló technikai kidolgozással, realisztikus fizikával és más kedvelt elemmel büszkélkedhet.
 • Egyedülállóan stilizált, szovjet totalitást bemutató környezet
 • Neorealisztikus stilizáció
 • Hatásos atmoszféra, ami magával ránt a szovjet totalitási rendszer mélyébe
 • Autentikus fegyverek
 • Az új DS2 – nek köszönhetően a játék rendkívül realisztikus és részletes

 • You Are Empty
  katalógusba hozzáadva: 2010.12.11.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: You Are Empty

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok