Zombi Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Zombi - PS4Zombi - XBOX ONE
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 342503
UbisoftEN szinkron

Zombi [PC DVD]

342507


London elesett. Készen áll? Érkezik az utolsó csapás, mely meg volt jósolva. A történelemben másodszor Londont a halál ködje lepi el. A Big Ben harangjai szólnak, miközben ezernyi felkészületlen ember hal meg, vagy ami még rosszabb, betegség fertőzte meg őket, az utcán lesnek, és minden sarkon az Ön friss húsára éheznek!

Még mindig lélegzik, legalábbis eddig, de meddig képes london utcáinak útvesztőiben és földalatti csatornáiban túlélni, ahol fertőzöttekkel van körülvéve? A fertőzött emberiséggel nyüzsgő utcákon minden sarkon veszély fenyegeti Önt.
  • A készletei korlátozottak, ellenségei száma hatalmas, és sosem tudni, mikor talál fegyverre, lőszerre, elsősegély készletre vagy ételre. Ahogy beosztja a készleteit, az határozza meg, hogy meddig marad életben, vagy mikor hal meg.
  • A túlélés nem garantált. Amint meghal, karaktere fertőzötté válik, és csatlakozik a többi zombihoz Londonban. A játékba pedig új karakterként tér vissza, hogy túlélhessen. Ne hagyja, hogy a figyelmét valami elterelje, mert minden sarkon veszély fenyegeti. Amennyiben meghal, a készletei a zombinál maradnak. A készlet visszaszerzésével kockáztat, de kezdhet mindent elölről nyűjtögetni.
  • A ZombiU játszhatósága és grafikája a legjobb zobmie FPS-t hozza el az Ön konzolja, újgenerációs PC-je számára. Az aktív szünet rendszer állandóan sérülékennyé teszi Önt, mini-játékok játszásával, vagy a leltár és a felszereltség keresésével.

Értékelések Zombi

Nincs vélemény a termékről.