Zoo Tycoon 2 (Zookeeper Collection)

ÚJ TERMÉK
8.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 13966

Microsoft minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Zoo Tycoon 2 (Zookeeper Collection) [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Zoo Tycoon 2 játékot plusz a Zoo Tycoon 2: Endamgered Species és a Zoo Tycoon 2: African Adventure datadisceket.

Zoo Tycoon
A Zoo Tycoon 2 új izgalmakat és szórakozást hoz, miközben az utolsó részletig kidolgozott állatkertedet építed. Parádés animációk, rengeteg választható eszköz, különféle épületek. Az előző verzióhoz képest jelentősen javult a játszhatóság. Köszönhetően a kamera közelítés és távolítás javításának.
Igen változatos a játék, a videojátékok kezdői is könnyen elboldogulnak vele. A játék lehetőséget ad a teljes interakcióra a vadállatokkal és az állatkert összes többi berendezésével. Az intuitív vezérlési elemek és a gyakorlatok már a játék elejétől kellő szórakozást biztosítanak. Elmerülhetsz a terveidben, de meg is látogathatod az általad készített állatkertet a „Látogató“ módban. „Gondozó“ módban az állatokkal való interakció kerül főszerepbe. „Fotó“ módban kedvenc állataidat fotózhatod, és a fotók megoszthatod a barátaiddal online.
A beépített Zoopedia egy szórakoztató ismertető, amiben az egyes állatfajokról találsz szórakoztató információkat.
 • Alkoss élménygazdag állatkertet - kápráztasd el az állatkert látogatóit az impozáns kifutókkal. Minden építményt egyszerű eszközökkel hozhatsz létre
 • Lenyűgöző állatok - kerülj közel az állatokhoz, etesd, gondozd őket, játssz velük, hogy egészséges és boldogok legyenek
 • Játssz a saját ritmusodban - annak érdekében, hogy Te legyél a Zoo mágnás a különböző játékmódokban ( Free Play, Kihívás, Kampány) meg kell találnod a Hozzád legközelebb álló stílust. Összpontosíthatsz a veszélyeztetett fajokra, vagy az egyes különdíjakra
 • Gondozd az állatokat Gondozó módban
 • Fotózz, és a legjobb képeidet oszd meg a barátaiddal
 • Ereszd szabadjára a fantáziád, alkoss nagyszerű állatkertet
  Zoo Tycoon 2: Endangered Species
  Datadisc a közkedvelt ekonomikai, építős Zoo Tycoon 2 stratégiához, melyben a világ több, mint egy tucat legveszélyeztetettebb állatfaját kell gondoznod, és el kell érned, hogy a kihalás többé ne veszélyeztesse őket. A parkban a látogatók és Te is új közlekedési lehetőségeket kaptok, minek eredményeként még közelebb kerülhetsz az állatokhoz. Természetesen azok megzavarása nélkül.
  Azon játékosok számára, akik menedzseri vénával rendelkeznek, ebben a részben lehetőségük lesz megvalósulni. Egy egész kampány várja őket Freeform módban, új feladatokkal. Lehetőséged van például egy egész rezervátum kialakítására az állatkerten belül, vagy például a látogatók informálásának növelésére. Ha elégedettek a látogatók, akkor hajlandóak mélyebben a zsebükbe nyúlni, ami extra profitot hozhat a konyhára.
 • Veszélyeztetett fajok a világ minden sarkából: óriás teknősök a Galapagos – szigetekről, szürke farkasok, koalák
 • Interaktív leckék a különleges állatokról
 • Új közlekedési eszközök a látogatóknak és Neked
 • Irányítható látogatói járművek
 • Új építkezési elemek, érdekesebb attrakciók a látogatóknak: kilátók, léghidak, stb.
 • Új random kihívások, amik intenzívebb játékélményt biztosítanak
  Zoo Tycoon 2: African Adventure
  Hamisítatlan afrikai safari az állatkertedben. Ez a datadisc a Zoo Tycoon 2 - t egy sor új afrikai vaddal egészíti ki.
  Pattanj be az afrikai mintákkal díszített terepjáródba, és irány a szavanna. Légy tanúja, hogyan ejtik el a ragadozók az áldozataikat, hogyan verődnek csordákba. Játssz az új térképeken, Afrika legendás tájain. Ez még nem minden! Új afrikai témájú épületek, forgatókönyvek (scenario), kihívások, kampányok várnak Rád!

 • Zoo Tycoon 2 (Zookeeper Collection)
  katalógusba hozzáadva: 18.03.2011.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Zoo Tycoon 2 (Zookeeper Collection)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok