The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) - PC DVDThe Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
12.090 Ft
Nettó ár: 9.520 Ft
 
Termék kódja: 401560
BigBenEN szinkron

The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
6 millió játékos lenyûgözõdik a hatalmas realizmus miatt! Prémium változatban, polcokon elérhetõ, elsõ alkalommal mikrotranzakciók nélkül. A Halász teljes és továbbfejlesztett tapasztalatokat kínál a Halászati Bolygó jelenségével kapcsolatban. 35 DLC 700 euró értékben a szabadon játszható verzióból. Évszakok, éghajlati viszonyok, nappali és éjszakai forgás, növény- és állatvilág. Minden, ami befolyásolja a játékot, hozzáadásra került. 19 környezetet inspirál valódi helyszínek, köztük az Everglades az Egyesült Államokban, a La Creuse Franciaországban és Tiber Olaszországban. 143 halfaj valódi viselkedéssel. Több ezer halászati eszköz, mindegyik egyedi tulajdonságokkal. Egyjátékos vagy helyi együttmûködési versenyek és rendszeres közösségi rendezvények.   Az online multiplayerhez elõfizetésre van szükség a PlayStation Plus-ra! Az online multiplayerhez internet kapcsolat szükséges!

Értékelések The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition)

Nincs vélemény a termékről.