Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) - PS5Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431695
SquareEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) [PS4]

Tapasztalj meg egy vad űrutazást a Marvel’s Guardians of the Galaxy új perspektívájával. Ebben az E/3 nézetű akciókalandban te vagy Star-Lord, és merész, de kétes vezetői szerepednek köszönhetően egy furcsa, valószínűtlen hősökből álló csapatot is rávettél, hogy csatlakozzanak hozzád.

Valami bolond (természetesen nem te) katasztrofális események láncolatát indította el, és csak te tudod összetartani a kiszámíthatatlan őrséget elég sokáig ahhoz, hogy megakadályozd a teljes bolygóközi összeomlást.

A Marvel galaxis őrzőinek ebben az eredeti történetében utad hatalmas új lényekkel és egyedi jellemű, ikonikus karakterekkel kereszteződik, és mindezt a galaxis sorsáért vívott harcban ragadják meg. Itt az ideje, hogy megmutasd az univerzumnak, ki is vagy valójában.

Vezesd a galaxis őrzőit!

Star-Lordként játszol, így a merész harci stílusoddal nem lépsz át határokat, az Element Blasters-től és a jet boot dropkick-től a tag-team csapatok legyőzéséig. Az oldaladon harcoló Guardianokkal együtt lőjétek le és ostromozzátok ellenfeleiteket jellegzetes támadásokkal. Döntéseid következményei a komolytalantól a váratlanig terjednek, ahogy az utazásod kibontakozik.

Teljesen új történet

Legendás, gonosz társaid újonnan alakult csoportja készen áll, hogy megmentse az univerzumot a Galaxis őrzőinek ebben a friss, de hű előadásában. Valahogy belekezdtél a katasztrofális események láncolatába, amelyek vad utazáshoz vezettek az ikonikus és eredeti Marvel-figurák által lakott világokban. Ismerkedj meg a 80-as évek sztármixével, és készülj fel egy jó utazásra!

Szélhámosoktól a szuperhősökig

Te vagy az egyetlen, aki összetartja a kiszámíthatatlan őrzőket, így ebben a vezetői játékban gyorsan kell fejlődnöd. A család e szokatlan megközelítésével a könnyek és nevetés lesznek társaink, ahogy rendre együtt indultok az űrbe.

Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition) tartalma:

  • Marvel's Guardians of the Galaxy játék
  • SteelBook.
  • Sun-Lord Outfit for Star-Lord (Early Unlock).
  • City-Lord Outfit for Star-Lord (Early Unlock).
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Hits - eredeti soundtrack a videójátékhoz (digitális letöltés).
  • Mini Artbook Marvel's Guardians of the Galaxy: The Art of the Game (kemény kötés).

    guard_deluxe_cont




  • Értékelések Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cosmic Deluxe Edition)

    Nincs vélemény a termékről.