Nintendo Switch Pokéball Plus

Bruttó ár
20.990 Ft
Nettó ár: 16.528 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 386671
Nintendo

Nintendo Switch Pokéball Plus [HAC-A-PLSAA]

A címek lényegének valódi megragadásában a Nintendo Switch konzolok új kiegészítője a Nintendo Switch Pokéball Plus segít, amely lehetővé teszi a játékok befolyásolását egy teljesen új módon. A Pokéladbaként megformált eszköz használható a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékokban a Joy-Con vezérlő helyett. Az eszköz a mozgásvezérlésen kívül kínál még különböző fényhatásokat, rezgéseket és hanghatásokat. A Pokémon levadászása során érezhetjük, ahogy a Pokélabdában mozog, és ha sikerül elkapnunk, hallható lesz kiáltása is.

A Nintendo Switch Pokéball Plus eszköz azonban többet is csinál, mint a játék vezérlése. A Nintendo Switch Pokéball Plus labdában kedvenc Pokémonjaidat elviheted kisebb kirándulásra, sétára is a valódi világban. Társaiddal töltheted az időt akkor is, ha épp nem játszol a Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Pokémon: Let’s Go Eevee! játékok valamelyikével. Visszatéréskor a játékhoz az ilyen kis sétákért jutalmat is kapsz.

Nem utolsó sorban a Nintendo Switch Pokéball Plus eszköz úgy is működik, mint Pokemon GO Plus. Ez sok előny egyetlen Pokélabda számára!



Értékelések Nintendo Switch Pokéball Plus

Nincs vélemény a termékről.