No Man’s Sky: Beyond

ÚJ TERMÉK
11.108 Ft
7.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.18. vagy 1.20.
Termék kódja: 401036

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.15. 15:05
Sony7 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: No Man’s Sky: Beyond [PS4]


A kaland és képzelőerő által inspirálva, melyeket a klasszikus Sci-fi-ben megszerettünk, a No Man's Sky játék egy teljes galaxist mutat be, amely felfedezésre vár, tele különleges bolygókkal, életformákkal és folyamatos akcióval és veszélyekkel.

A No Man's Sky játékban, ahol minden csillag egy távoli nap fénye, és mindegyiket bolygók veszik körül tele élettel, te választhatod ki, hogy melyiket látogatod meg.


 • Indulj egy epikus utazásra
  A galaxis közepén fekszik egy ellenállhatatlan pulzálás, amely magához húz téged, hogy megérthesd a kozmosz valódi lényegét. Ám, e utazás során ellenséges lények és kalózok is utadat állják majd, és rájössz, hogy a halálnak is ára van, és a túlélés a döntéseiden múlik.

 • Találd meg végzeted
  A No Man's Sky játékban az út a végtelenbe csak rád vár. Harcos leszel, aki a gyengébbekre vadászik, és elszedi vagyonukat, vagy a kalózokra fogsz vadászni jutalomért cserébe? Az erő a tiéd lesz, ha sikerül fejlesztened űrhajódat és fegyvereidet. Vagy kereskedő leszel, aki cserekereskedelemből él? Vagy kutató? Elindulhatsz az átvizsgált területek határain túlra is, és új helyeket, dolgokat fedezhetsz fel, amelyeket még senki sem látott. Fejleszd motorjaid, hogy még nagyobb távolságokat tehess meg, és fejleszd öltözeted, hogy mérgező környezetben is túlélhess! • No Man’s Sky: Beyond - PS4
  Értékelve 4 az 5-ből 2 értékelés alapján
  No Man’s Sky: Beyond
  katalógusba hozzáadva: 2019.08.23.

  Vélemények: No Man’s Sky: Beyond

  Nincs vélemény a termékről.