PES 2016: Pro Evolution Soccer

SZINTÉN ELÉRHETŐ PES 2016: Pro Evolution Soccer - XBOX 360PES 2016: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2016: Pro Evolution Soccer - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.20.
Termék kódja: 324497

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.19. 04:55
KONAMI minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: PES 2016: Pro Evolution Soccer [PS3]

324498 A PES 2016 a közkedvelt focisorozat huszadik évében jár.
A kezdetek óta a sorozat egyre több valósághű elemet iktatott be. Ez az örökség hangzik a PES 2016 mottójában is "Szerezd a múltat, játszd a jövőt", amely a PES alapértékeihez való visszatérést emeli ki, mely által a sorozat foci élménye tökéletes.

A PES 2016 játék célul a Legjobb sportjáték titulust megőrzését tűzte ki, melyet 2014-ben szerzett. A sorozat célja a gyökerekhez való visszatérés, és a játékosok közötti izgalmas feszültség kialakítása, valamint egy jól játszható PES 2016 játék megteremtése a "Miénk a játszótér" jelszó alapján. A Fox engine besorolása után a játszótér történései felélénkülnek, és egy felejthetetlen játékélményt teremt. A Master League megteremtése után a PES 16 játék aspektusai fejlesztve lett: Pro Evolution Soccer ezért a sorozat következő kiváló részét képezi.

 • A modern játék fizikalitása a PES 2016 játékban a mozdulatok széles skáláját tárja elénk. A javított reakcióidőnek köszönhetően a szoros helyzetekben lehetővé teszi a manőverezést, amely a cseles mozdulatok esetében a hirtelen irányváltás is lehetséges, melyek a védőket kibillentik az egyensúlyukból. Az 1-1 elleni helyzetek és a játszótér sok fejlesztésen estek át. Precíz akcióval, flexibilis manőverekkel leszerelheti a védőt. A technika és az időzítés a védő egyensúlyából való kizökkentést teszi lehetővé, az Ön elképzeléseinek megfelelő lehetőségeket teremtve.
 • A védők beavatkozásainak köszönhetően megszerezheti a labdát, amely támadási lehetőséget teremt.
 • A csapatjáték stratégiának köszönhetően 2-3 játékos is összejátszhat, a csapat által választott taktika típusa határozza meg a győzelmet. Kézi vezérlésre ezentúl nem lesz szüksége, a csapattagok inteligensen szaladnak a térbe, ahol várják a passzolást.
 • A kapusok új paraméterekkel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a minőségük javult, eltér a labda elfogásában, a helyzetek likvidálásában és a labda kivédésében.
 • A sorozat újdonsága a gólok megünneplésének teljes ellenőrzése a pontszerzéskor. Egy gombnyomás segítségével egyedi akciót produkálhat.
 • A Master League lehetővé teszi a foci menedzseri világába való belemerülést. Minden elem részleteiben átdolgozott, újradefiniálja a singleplayer élményét.
 • Az engin Foxnak köszönhetően a vizuális oldal hatalmasat fejlődött. Láthatja a víz fröccsenését, amikor becsúszással igyekeznek a labdához jutni. Az éjszakai megvilágításnak és a pázsit valósághű kinézete a további javítások sorát bővítik.
 • Először jelenik meg a dinamikus időjárás, mely lehetővé teszi az esőt eleredését a játék folyamata alatt. A labda fizikája valósághűbb, gyorsabbak a labda passzok, mindamellett a kezdő játékosoknak sem lesz gondja a labdavezetéssel.
 • Három új animációs csapat került hozzáadásra az emberibb mozgás érdekében.
 • A PES 2016 a ladba fizikájában az utóbbi évek legnagyobb fejlődésén esett keresztül. Minden rotáció a labda fizikalitásának reális adatai kiszámításával történik.

PES 2016: Pro Evolution Soccer
katalógusba hozzáadva: 2015.09.18.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: PES 2016: Pro Evolution Soccer

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok