Bus Simulator 21 (Day One Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Bus Simulator 21 (Day One Edition) - PC DVDBus Simulator 21 (Day One Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 433842
AstragonEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.090 Ft-ért

Bus Simulator 21 (Day One Edition) [PS4]

A buszod. Az Te útvonalad. Az útiterved.

Vár a Bus Simulator 21, a sorozat történetének legátfogóbb és legfejlettebb flottájával. A Bus Simulator 21-ben a jól ismert nemzetközi gyártók, például a Volvo, az Alexander Dennis, a Scania, a BYD, a Grande West és a Blue Bird 30 hivatalosan engedélyezett buszának listája bővül az előző részekben szereplő népszerű márkák modelljeivel (Mercedes-Benz , Setra, IVECO BUS és MAN). Most először képes lesz megbirkózni a napi üzemeltetés kihívásaival emeletes fülkében és az elektromos buszokban.

A Bus Simulator 21 automatikus funkciói gondoskodhatnak az irányítási feladatokról, és a buszsofőrök egyszerűen élvezhetik a vezetéssel töltött időt. Ezenkívül a forgalom és a gyalogosok felülvizsgált mesterséges intelligenciája, valamint a csúcsrendszerhez szorosan kapcsolódó nappali és éjszakai dinamikus ciklus, és valamint a különböző időjárási körülmények lebilincselőbb buszvezetési élményt biztosítanak.

Játssz egyjátékos módban vagy szinkronizált többjátékos módban. Vidd biztonságosan és gyorsan az utasokat az úticéljukhoz, és jutalmat kapsz a gyors és biztonságos utazásért a fizetésnap végén.

A szabadon elérhető akadálymentesítési funkciók, mint például a gyors ugrás a kívánt megállókhoz a térképen, gyors előretekerés és a számítógépes buszútvonalak irányítása - mindez kiegészíti a buszsofőr virtuális élményét, és még több szórakozást biztosít a kormánykeréken!

Élvezd a Bus Simulator 21 -et a számítógépén vagy a konzolokon!

A Bus Simulator 21 a következőket tartalmazza:

  • Bus Simulator 21 játék
  • Bus Simulator 21 - USA Skin Pack
  • Bus Simulator 21 - Protect Nature Interior Pack

    bus_day_one_ed





  • Értékelések Bus Simulator 21 (Day One Edition)

    Nincs vélemény a termékről.