Spyro Reignited Trilogy

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
14.812 Ft
12.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.19. vagy 1.21.
Termék kódja: 399441

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.17. 22:00
Activision7 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: Spyro Reignited Trilogy [NSW]

Három Spyro játék újragondolt változata, ami minden rajongó örömére kiadásra kerül.

A csomag három játékot tartalmaz - Spyro: The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon új, fantasztikus látványvilággal.

spyro_1.jpg

Spyro: The Dragon:
Gnasty Gnorc visszatért a száműzetésből és szabadjára engedte a mágiát a sárkányok birodalmában. A sárkányokat kristályokba zárta, hogy létrehozhassa saját gnorc seregét. Spyro a barátjával Sparxal az utolsó megmaradt sárkányok, akik képesek beutazni mind a hat világot és felszabadítani a sárkányokat és megmenteni a sárkányok birodalmát.
Spyro 2: Ripto's Rage!:
Spyro eljutott Avalar birodalmába, hogy ártalmatlanná tegye a gonosz varázslót, Riptot, aki az Avalart sújtó háborúért tehető felelőssé. Az ország minden része Ripto ellenőrzése alatt áll, ezért Spyronak nem lesz könnyű dolga, ha helyre akarja állítani a békét.
Spyro: Year of the Dragon:
A sárkányok birodalma a sárkány évét ünnepli. Feltűnik azonban egy titokzatos maszkos alak, aki ellopja az összes sárkánytojást. Az elfelejtett birodalomban az ellopott tojásokat a rhynorcok serege védi mágiával. Spyro régi és új barátokkal indul visszaszerezni az ellopott tojásokat, legyőzni a rhynorcok seregét és megállítani a maszkos varázslót.
spyro_2.jpg


Spyro Reignited Trilogy
katalógusba hozzáadva: 2019.07.03.

Vélemények: Spyro Reignited Trilogy

Nincs vélemény a termékről.